Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

mariusz75 pisze:Jutro pstrykne foto tej wtyczki.
Ale ona nie ma nic wspulnego z tym że nie możesz zapalić autka. Ona słóży tylko do diagnozy i dopasowania imo do ECU.
Opisz po krótce historie twojej przekładki motorowni.
Czy silnik, ECU do niego i IMO to komplet z jednego auta czy składanka???
No i najważniejsze czy transponder w kluczyku i komputer od IMO to komplet???
Do jakiego auta zapodajesz ten motorek i jaki był wcześniej w tym autku???
 Jutro spróbuje wczołgać sie do garażu i pozapinać wszystko tak jak ma być, no i pytanie! Czy masz może jakieś schematy bądź zdjęcia dotyczące podciśnień w AFNie? Wszystko mi poplątali porozpinali i sie głowie bo ze schematu z etki nie moge dojść ładu
 Jutro spróbuje wczołgać sie do garażu i pozapinać wszystko tak jak ma być, no i pytanie! Czy masz może jakieś schematy bądź zdjęcia dotyczące podciśnień w AFNie? Wszystko mi poplątali porozpinali i sie głowie bo ze schematu z etki nie moge dojść ładu   Po prostu brak siły.
  Po prostu brak siły.

( Mozecie w jakis sposob pomoc bo juz nie mam pojecia co zrobic.. Przelozone wszystko lacznie ze skrzynka bezpiecznikow i stacyjka. A zanim zostalo wyciagniete z dawcy to palil normalnie i dojechal na miejsce do przeszczepu motoru
( Mozecie w jakis sposob pomoc bo juz nie mam pojecia co zrobic.. Przelozone wszystko lacznie ze skrzynka bezpiecznikow i stacyjka. A zanim zostalo wyciagniete z dawcy to palil normalnie i dojechal na miejsce do przeszczepu motoru
Nie męcz się z kabelkami i immo ,przyslij mi tego kompa ,to Ci wyłączę na stałe z niego immo i będzie po problemievw-maniak92 pisze:Przelozylem cala instalacje i chyba cos przy immo pomieszalem bo auto odpala i zaraz gasnie
 takie immo to żadne zabezpieczenie ,a problem ma tylko właściciel ...i kluczyk zwykły sobie dorobisz do odpalania duzo taniej ...same zalety
 takie immo to żadne zabezpieczenie ,a problem ma tylko właściciel ...i kluczyk zwykły sobie dorobisz do odpalania duzo taniej ...same zalety  

polecam cie jesli mialby ktos podobny problem jak ja. Auto odpalalo i gaslo po chwili
 polecam cie jesli mialby ktos podobny problem jak ja. Auto odpalalo i gaslo po chwili  .. teraz jest gitara
.. teraz jest gitara   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości