Witam. Na początku zaznaczę iż jestem nowy na forum więc Witam serdecznie Forumowiczów. Przeglądałem tematy i nie znalazłem nic co odpowiadało by mojemu problemowi. Otóż mam problem w golfie 4  110 koni. Problem polega na tym, że samochód drży na niskich obrotach, lub gdy dojeżdżam do świateł HAMUJĄC. Podkreślam, że hamując bo jeżeli już się zatrzymam problem ustaje. (na ciepłym silniku ustaje, na zimnym drży dalej). Nie wiem co go boli, ponieważ nie ma tego jak jadę normalnie na trasie na wyższych obrotach. Zaznaczę, że zmieniałem filtr i problem występuje w dalszym ciągu. Konsultowałem się z kilkoma osobami to każda mówi co innego  

. Jedna osoba, że może byc przestawiony rozrząd co jest nie możliwością, kolejne ze wtryski siedzą a jeszcze inna, że pompa umiera. Nie wiem od czego się zabrac, więc proszę was o radę. Zaznaczę, że gdy postoi przez noc w taka pogodę (aktualnie u mnie -5) to rano dosyc ciężko pali. Kilka razy musi jednak pokręcic tym rozrusznikiem. Jakieś pomysły ? Nie chcę również wymienic pół samochodu na nowy na darmo