dolna osłona silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
dolna osłona silnika
Witam. Mam taki problem że urwałem osłonę silnika w VW Golf IV 1.9 SDI. To jest ta środkowa która jest przyczepiona pod zderzakiem takimi ząbkami i do bocznych przykręcona jeśli dobrze pamiętam 4 śrubkami. To jest coś bardzo podobnego do tej z aukcji ..
http://moto.allegro.pl/item736730038_os ... _w_wa.html
ale chodzi o to, że tam jest dedykacja do silnika benzynowego a ja mam diesla.
To nie jest to samo co tutaj ale kształtem bardzo podobne a na innych aukcjach do diesla są same takie duże osłony. Wie ktoś może czemu tak jest? Bo nawet w sklepie brali nr z tej części i wyskakiwały duże te osłony :/ Proszę o pomoc
http://moto.allegro.pl/item736730038_os ... _w_wa.html
ale chodzi o to, że tam jest dedykacja do silnika benzynowego a ja mam diesla.
To nie jest to samo co tutaj ale kształtem bardzo podobne a na innych aukcjach do diesla są same takie duże osłony. Wie ktoś może czemu tak jest? Bo nawet w sklepie brali nr z tej części i wyskakiwały duże te osłony :/ Proszę o pomoc
-
- Nowicjusz
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Z własniego doświadczenia powiem kupcie orginał podruby nie pasują
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
dolna osłona silnika
troche oswieze temat.. spasowales kolego osłony? chciałbym założyć sobie osłonę,czytam,miele tematy. Wiadomo najlepiej by było ori ale ludzie odradzają osłonę oryginalna do benzyny bo jest mala i pic na wodę. Chciałem zamówić do disla jeśli pasuje do benzyny 1.6SR ale nie wiem jak z pasowaniem jej + jak temperatury zima/latem. Czytałem dyzo o rezerw-plast z allegro ze zamienniki ale swoja role osłony zdają dobrze. Tylko trzeba śrubki i spinki ori zamówić ale to grosze. Tylko czy to do 1.6SR pasować będzie...