randap w zbiorniku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
randap w zbiorniku
mam problem z Golfem III 1.9 GTD z 92r. dziewczyna nalała jakiegoś syfu do baku zamiast ropy był to randap ale nie rozpuszczony z wodą. i chyba pompe szlak trafił bo ciężko odpala a jak już odpali to wkręca się na wysokie obroty i z czasem obroty po trochu spadają. Przedmuchałem wszystkie przewody i zmieniłem filtr zbiornik czysty. banka podłączona bezpośrednio do zasilania pompy ale nic z tego. dzisiaj po odpaleniu miał odrazu 2,5 tys obr i co jakieś pół godziny mu spadały az do 1400 i pózniej znowu wkręcił sie na 3 tys obr.Silnik ciężko odpala ale jak już odpali to trzyma wysokie obroty i strasznie dymi. i co dalej z tym fantem???
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
randap w zbiorniku
Szukać drugiej pompypiter865 pisze: co dalej z tym fantem???
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
randap w zbiorniku
Szukaj w dziale "sprzedam"
P.S. Skuteczny ten Roundap Wszystkie chwasty padły
P.S. Skuteczny ten Roundap Wszystkie chwasty padły
Rust is lighter than carbon fiber
- Fucker
- "KAMELEON" BLACHARSTWO/LAKIERNICTWO
- Kontakt:
randap w zbiorniku
Opróżnij pompę i nalej jeszcze oleju do ropy, najlepiej ze sthil. Nie żałuj tego oleju, nawet 1L na bak. Zobacz czy pomoże. Jak nie, tzn., że pompa się przytarła.