Zimny, bez klimy 0,7 - 0,8. Ciepły 0,6, z wciśniętym hamulcem 0,8, z klimą to i 1,1 potrafi pokazać jak na hebludaner89 pisze:A ile wam pokazuje chwilowe spalanie na postoju (zimny/ciepły) ???
Ile wam pali diesel?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Ile wam pali diesel?
VW Bora, 1.9 TDI, 2004 rok, 101 KM, silnik w wersji ATD, automat, 5-biegowy TIP-TRONIC
Yamashka R6 :]
Ile wam pali diesel?
hmm.... to u mnie jest coś chyba nie tak... dokładnie nie sprawdzałem u siebie ile na zimnym ile na ciepłym ale wczoraj miałem 6
6,0 l na postoju na jałowym ?daner89 pisze:hmm.... to u mnie jest coś chyba nie tak... dokładnie nie sprawdzałem u siebie ile na zimnym ile na ciepłym ale wczoraj miałem 6
VW Bora, 1.9 TDI, 2004 rok, 101 KM, silnik w wersji ATD, automat, 5-biegowy TIP-TRONIC
Ile wam pali diesel?
Dokładnie tak nigdy nie widziałem u siebie żeby zeszło choć raz poniżej 4 na postoju...
Lambo tyle nie pali na jałowym Ciekawe czemu aż tyle :/ Podepnij VAG i zobacz jakie dawki idą, czy to ma pokrycie w sterowniku czy tylko komp fiksuje ;D Dla pewności - stoisz autem w miejscu ?
Ile wam pali diesel?
Tak w miejscu.
nie podepnę VAG bo ja sie kompletnie na tym nie znam, nie wiem gdzie, co i jak, nie mam programu ani kabli...
nie podepnę VAG bo ja sie kompletnie na tym nie znam, nie wiem gdzie, co i jak, nie mam programu ani kabli...
Ile wam pali diesel?
dawi19, Ty akurat masz AAZ czyli zwykły turbo klekot. Nie TDI.
Swoją drogą w mk3 TDI bywały kompjutery MFA.
Swoją drogą w mk3 TDI bywały kompjutery MFA.
Odp: Re: Ile wam pali diesel?
u mnie to samoFahoo pisze:99,9 gdy zimny
Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Ile wam pali diesel?
Panowie nie odbiegamy od tematu, od usterek jest dział techniczny i jego dobrodziejstwa
Ile wam pali diesel?
A ja jak podepne Vaga to mi pokazuje spalanie ok 0,38l na godzinę i faktycznie więcej jak 2 szklanki nie spali na jałowym. (Silnik rozgrzany)
viewtopic.php?f=88&t=351270" onclick="window.open(this.href);return false;