falujace obroty AFN
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
falujace obroty AFN
temat moze byl juz poruszany na forum ale niestety brak czasu zmusza mnie do ponowienia go a mianowicie mam w swoim autku silnik 1.9 TDi 110KM o oznaczeniu AFN i dzis zauwazylem ze faluja mi obroty na biegu jalowym od 800 do 1200 obr/min i nie wiem co moze byc tego przyczyna mialem wczesniej podobne problemy z 1.9 TD ale to byla wina pompy wtryskowej i jej ustawienia po felernie zalozonym rozrzadzie i nie wiem czy to nie bedzie to samo
Powrót na stare dobre TDi;)
falujace obroty AFN
bede musial to sprawdzic bo nie daje mi to spokoju
a zaczelo mi to dopiero dzis robic i odczulem lekki spadek mocy i mam nadzieje ze to nie kolo pasowe na wale bo potrzebuje samochod na co dzien i w niedziele wracam do holandii tym samochodem
a zaczelo mi to dopiero dzis robic i odczulem lekki spadek mocy i mam nadzieje ze to nie kolo pasowe na wale bo potrzebuje samochod na co dzien i w niedziele wracam do holandii tym samochodem
- areczek0000000
- Gadatliwa bestia
falujace obroty AFN
Witam jak koło lata na wale korbowym to motor kopci i nim rzuca,oczywiście na biegu jałowym.
Miarą inteligencji człowieka jest odpowiednie rozumowanie
https://auto-doctorek.jimdo.com/
https://auto-doctorek.jimdo.com/
falujace obroty AFN
Nie zauważyłem kopcenia ani nic takiego tylko momentami te obroty falują ale jadę jutro to przejrzeć i się okaże wtedy co i jak ale mam nadzieje ze to nie koło pasowe.
falujace obroty AFN
A może ktoś się orientuje ile kosztuje taki zestaw koło i sruba?
- speckom
- Forum Master
- Kontakt:
Re: falujace obroty AFN
koło na szrocie 100zł sruba 2zł.garu 456 pisze:A może ktoś się orientuje ile kosztuje taki zestaw koło i sruba?
moge ci zalatwic takie z belgii.
nie ma mnie