pompa wtryskowa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
pompa wtryskowa
no i stalo sie chyba mam *#cenzura#* pompe wtryskowa !
naprawa zawolali za regenracje ok 500 zl a za uzywana pompe 800 zl, jestem w kropce niewiem co robic. auto teraz juz wogole nie odpala a jak dpali to na chwile i gasnie, chodzi na 3 gary, chyba ze go na ssaniu gazuje ale to tylko do omemntu puszczenia gazu wtedy znowu kaplica.
naprawa zawolali za regenracje ok 500 zl a za uzywana pompe 800 zl, jestem w kropce niewiem co robic. auto teraz juz wogole nie odpala a jak dpali to na chwile i gasnie, chodzi na 3 gary, chyba ze go na ssaniu gazuje ale to tylko do omemntu puszczenia gazu wtedy znowu kaplica.
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
-
- Ma gadane
Poszukaj na Allegro, można trafić okazje w bardzo atrakcyjnych cenach (dogadywałem się z gościem na 150). Pytaj od razu jak była przechowywana. Poprawna odpowiedź "w słoiku z ON", inaczej to już może być tylko złom.. Szczególnie dobrze wyedukowani są warsztaciarze z "zagłębi warsztatowych". Zedrą odpowiednią cenę rynkową, ale towar będzie wart ceny. Czasami nawet oferują usługę na miejscu!
Regeneracje warto robić przy drobnych uszkodzeniach (np. nieszczelna tulejka, chyba koło 200 za pompiarzy + 120 za znajomego mechanika). Jakieś poważne uszkodzenia "mało się kalkulują"
Regeneracje warto robić przy drobnych uszkodzeniach (np. nieszczelna tulejka, chyba koło 200 za pompiarzy + 120 za znajomego mechanika). Jakieś poważne uszkodzenia "mało się kalkulują"
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia