Mocne drganie silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mocne drganie silnika
Witam,
Mialem dzis dziwna sytuacje z moim mk4 ATD, w trakcie jazdy silnik zaczal mi strasznie drgac jak w ciagniku i caly samochod sie trzasl ale to jak dodawalem gazu, jak wrzucilem na luz to auto pracowalo normalnie. Zgasilem auto, odpalilem i problem znikl.
Mial juz ktos takie cos? Co moglo byc tego przyczyna?
Mialem dzis dziwna sytuacje z moim mk4 ATD, w trakcie jazdy silnik zaczal mi strasznie drgac jak w ciagniku i caly samochod sie trzasl ale to jak dodawalem gazu, jak wrzucilem na luz to auto pracowalo normalnie. Zgasilem auto, odpalilem i problem znikl.
Mial juz ktos takie cos? Co moglo byc tego przyczyna?
Mocne drganie silnika
Nie jestem pewien ale ja mialem w passacie taki objaw i to byl dwumas.. ale moge sie mylic bo nie wiem czy w golfach tez dwumasy byly.
Moj Goferrrrr http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=454924" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocne drganie silnika
No to ja bym na to stawial a sa jakies dziwne odglosy podczas odpalania czy gaszenia silnika ?
Moj Goferrrrr http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=454924" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocne drganie silnika
nie nie ma odglosow, podlaczalem go dzis pod vaga i wyskoczyl blad na 2 pompowtrysku, ale nie wiem czy z czujnikiem pompowtryskow jak taki wogole istnieje czy ogolnie do wymiany sa... ;|
Mocne drganie silnika
No w pompowtryskach ja ci nie pomoge.. musisz szperac dalej..powodzenia i jak dojdziesz do tego to konieczie to opiisz bo jestem ciekaw, co go boli. pozdro
Mocne drganie silnika
Witam
Daj bip-y grupa 23
Ostatnio diagnozowałem paska dwie pompki do wymiany .
Objawy identyczne jak u ciebie.
Podaj numer błędu.
Czy zapalały Ci się jakieś kontrolki na "szafie "
Pzdr
Daj bip-y grupa 23
Ostatnio diagnozowałem paska dwie pompki do wymiany .
Objawy identyczne jak u ciebie.
Podaj numer błędu.
Czy zapalały Ci się jakieś kontrolki na "szafie "
Pzdr
Mocne drganie silnika
Ogolnie w tej chwili nie moge Ci powiedziec jaki numer bledy bo znajomy nie odbiera a on mi to robil. Ale mowil mi cos ze 2 cylinder czy 2 pompowtrysk... ja nie znam sie na tym.
w trakcie tych objawow zadna kontrolka nie wyskoczyla.
A Ty jak to naprawiles? pompki zmieniales?
w trakcie tych objawow zadna kontrolka nie wyskoczyla.
A Ty jak to naprawiles? pompki zmieniales?
Mocne drganie silnika
o elektrykę pompki, czas reakcji, w dużej części przypadków wystarczy poprawa połączenia wtyczek na pompowtryskach
Mocne drganie silnika
aha to trzeba bedzie to przy weekendzie sprawdzic. Wczoraj znajomy mi jak kompa podlaczyl to cos porobil z czego nic nie rozumialem i dzis jakby juz normalnie nie trzesie ale zobacze po paru dniach, tak czy tak nie moge tego tak zostawic i musze ten problem jak najszybciej rozwiazac
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
Mocne drganie silnika
Lukaszbxl,
Poradzisz se,jak nie to tel do mnie i sie zrobi
Poradzisz se,jak nie to tel do mnie i sie zrobi
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;