EGR out - wrazenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- mariusz514
- Mały gagatek
- Kontakt:
EGR out - wrazenia
ale z nie których osób legaty wszystko było wcześniej napisane i w kółko te same pytania
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
EGR out - wrazenia
na innych zdjeciach to troche inaczej wyglada natomiast u mnie tak - by zaslepić wstawić blachę tak jak wskazuje strzałka (na tym łączeniu)
- mariusz514
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: EGR out - wrazenia
witam
BARDZO PILNE!
wlasnie jestem w trakcie czyszczenia kolektroa i EGR. zalaczam zdjecia wlotu do glowicy
czy byliscice w stanie to wyczyscic i jak ?? tam nie ma dostepu
bardzo prosze o pilna odpowiedz co z tym zrobic - i czy w ogole cokolwiek sie da
BARDZO PILNE!
wlasnie jestem w trakcie czyszczenia kolektroa i EGR. zalaczam zdjecia wlotu do glowicy
czy byliscice w stanie to wyczyscic i jak ?? tam nie ma dostepu
bardzo prosze o pilna odpowiedz co z tym zrobic - i czy w ogole cokolwiek sie da
"What if you found a portal to a parallel universe?"
- mariusz514
- Mały gagatek
- Kontakt:
EGR out - wrazenia
ja osobiście delikatnie nożykiem wyczyściłem z brzegu otwory, starając się wszystko wyrzucić na zewnątrz i żeby nic do środka nie wpadło, na forum jest sposób jak czyścić wloty od głowicy, lusterko, latarka, wrzucanie poszczególnych biegów i czyszczenie otworów
- kendi
- Grupa Świętokrzyska
EGR out - wrazenia
po waszych wypowiedziach zdecydowałem że i ja zrobie porządek z EGRem. Kupiłem już uszczelkę od kolektoru ssącego. Trochę benzyny w domu mam także czekam jeszcze na dobrą pogodę na bawienie się w tym syfie jeszcze się zastanawiam czy go zaślepiać, w razie czegoś blaszkę też mam
EGR out - wrazenia
siema wszystkim. tak czytam i czytam.... zaslepki mam. kolektor i egr czysczony 2tkm wczesniej- zrobilem po czyszceniu ciagle trasy- PL_DE_NL i teraz nie wiem, bo nie widze nigdzie dokladnej odpowiedzi czy zaslepienie EGR nie dziala zle na pompowtryski ? prosze o jakas fachowa odpowiedz bo jak co to zaraz zaslepiam
-
- Nowicjusz
- mariusz514
- Mały gagatek
- Kontakt:
tak jak kolega napisał silnik dostaje tylko świeże powietrze , i syf nie odkłada się na kolektorze, jedynym minusem jest to że w zimę silnik może dłużej osiągać odpowiednią temperaturę pracy ,eFIeLiPeO pisze:siema wszystkim. tak czytam i czytam.... zaslepki mam. kolektor i egr czysczony 2tkm wczesniej- zrobilem po czyszceniu ciagle trasy- PL_DE_NL i teraz nie wiem, bo nie widze nigdzie dokladnej odpowiedzi czy zaslepienie EGR nie dziala zle na pompowtryski ? prosze o jakas fachowa odpowiedz bo jak co to zaraz zaslepiam
-
- Mały gagatek
koledzy nie wiem gdzieszkac wiec podłaczam sie do tematu. Mam golf tdi alh i leje mi zawor egr i to widac ze mi przepuszcza strasznie olej i czy idzie cos z tym zrobic?? prosze o pomoc??
Mk IV Sprzedam czujniki ABS tył używane oryginalne sprawne!!!
EGR out - wrazenia
piotrek34199, wymienić uszczelki i to zależy gdzie ci leje jakieś foto podglądowe masz? i czy to na pewno z EGR leci?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=356388
- mariusz514
- Mały gagatek
- Kontakt:
daj fotkę kolegopiotrek34199 pisze:koledzy nie wiem gdzieszkac wiec podłaczam sie do tematu. Mam golf tdi alh i leje mi zawor egr i to widac ze mi przepuszcza strasznie olej i czy idzie cos z tym zrobic?? prosze o pomoc??
-
- Mały gagatek
EGR out - wrazenia
wymien uszczelkepiotrek34199 pisze:a leje mi na łaczeniu z kolektorem saccym podajze.