Rozrząd GOLF IV AXR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Rozrząd GOLF IV AXR
Witam koledzy, jako ze planuje wymienic rozrzad w moim Golfie to chcialbym sie dowiedziec kilku rzeczy. Nie znam sie na tym,wiec prosze o pomoc. Szukalem podobnych tematow, ale nic ciekawego nie znalazlem...
Doradzcie mi prosze jaki zestaw kupic, jakiej firmy poszczegolne podzespoly?? Jakie ceny?, gdzie najlepiej kupic? Moze ktos tu na forum sprzedaje w dobrych cenach? Dodam, ze nie chce oszczedzac na czesciach, raczej wolalbym te "lepsze". Moj Golf to AXR 2002r model 2003.
Koledzy bardzo prosze o pomoc, bo jak sie okazuje temat rozrzadu mnie przerasta, a nie chce isc do mechanika i dac mu wolna reke z czesciami . Chce kupic swoje czesci i dac zarobic tylko za robocizne )
w zalaczniku dodam zdjecie z obudowy mojego rozrzadu.
Z gory dzieki!
Doradzcie mi prosze jaki zestaw kupic, jakiej firmy poszczegolne podzespoly?? Jakie ceny?, gdzie najlepiej kupic? Moze ktos tu na forum sprzedaje w dobrych cenach? Dodam, ze nie chce oszczedzac na czesciach, raczej wolalbym te "lepsze". Moj Golf to AXR 2002r model 2003.
Koledzy bardzo prosze o pomoc, bo jak sie okazuje temat rozrzadu mnie przerasta, a nie chce isc do mechanika i dac mu wolna reke z czesciami . Chce kupic swoje czesci i dac zarobic tylko za robocizne )
w zalaczniku dodam zdjecie z obudowy mojego rozrzadu.
Z gory dzieki!
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Rozrząd GOLF IV AXR
6600, proponuję ci komplety takich firm jak skf lub CONTITECH,lecz są do tego motoru 3 rodzaj i aby dobrac odpowiedni potrzebny mi jest vin,jak chcesz podeślij mi na pw to ci dobiorę odpowiedni
Rozrząd GOLF IV AXR
a czy najlepiej kupic oryginalny zestaw i czy dobrze zrozumialem, ze nieoryginalny zestaw bedzie kosztowal 450zl z pompa wody? a oryginalny 400zł i pompa ile kosztuje z 200zl? jezeli roznica bedzie z 200zł to wole oryginalny chyba wiadomo. I gdzie taki oryginalny kupic? W aso to bedzie pewnie sporo wiecej... moze GETEM? A i jeszcze widzialem tez jakies zestawy z tlumikem drgan, czy ja potrzebuje to tez wymienic?
I jeszcze jedno pytanie: po wymianie rozrzadu cos tam sie ustawia, kat synchronizacji chyba.... czy ja majac kabel i program jestem w stanie sam to ustawic czy musi byc do tego jakis magik-mechanik?
I jeszcze jedno pytanie: po wymianie rozrzadu cos tam sie ustawia, kat synchronizacji chyba.... czy ja majac kabel i program jestem w stanie sam to ustawic czy musi byc do tego jakis magik-mechanik?
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Rozrząd GOLF IV AXR
jak najbardziej tu masz nr zestaw naprawczy pasek i6600 pisze:moze GETEM
rolka napinajaca
M >> AXR 010 000*(nr silnika) 038 198 119
zestaw naprawczy pasek i
rolka napinajaca M AXR 010 001>>*038 198 119 A
Rozrząd GOLF IV AXR
dobra to teraz wyjaśnijcie co znaczy zestaw oryginalny? bo co bo jest w pudłach vw? sa te same czesci produkcji INA różnica w pasku
Rozrząd GOLF IV AXR
to ja teraz juz zglupialem.... czy oryginal czy nie. kurde moze polecicie mi konkretny zestaw co mam kupic bo juz sam nie wiem
Rozrząd GOLF IV AXR
kupic zestaw rolek INA+ pasek jaki sobie chcesz i pompe wody i nie płacic 600zł a 4xx zł koniec tematu
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Rozrząd GOLF IV AXR
a dobierz w/g tych nr co podałemFahoo pisze:kupic zestaw rolek INA+ pasek jaki sobie chcesz
Re: Rozrząd GOLF IV AXR
dobrałem po VIN-ie. Rolki INA, pasek Dayco i pompa Hepu. i w czym problem? 464zł u mnie taki rozrząd jak dla niego.jaszczur pisze:a dobierz w/g tych nr co podałemFahoo pisze:kupic zestaw rolek INA+ pasek jaki sobie chcesz
myśle że jakość i cena bardzo dobre. a podzespoły jak w ORI zestawie.
Rozrząd GOLF IV AXR
marekTDI, pewnie ze tak...taki zestaw dla mnie maja 415zł wiec twoja cena jak najbardziej ok ...wiadomo na flache trzeba dać
Rozrząd GOLF IV AXR
Fahoo, ja tam kolego nie chce zarabiać jak chłopak potrzebuje to moge załatwić mu. ja za tyle kupię go i za tyle moge oddać, a Ty widzę że jeszcze lepsza cena
Rozrząd GOLF IV AXR
Witam odgrzebię temat, czy może ktoś doradzić gdzie najlepiej zakupić kompletny rozrząd z pompą wody ?
Mój zaufany mechanik polecił mi bym zakupił zestaw SKF , na allegro wraz z przesyłką wyjdzie mnie 610zł, więc zastanawiam się czy nie uda się kupić oryginału w tej cenie.
Dodatkowo jeśli ktoś na forum oferuje sprzedaż części i ma jakiś zestaw czekam na propozycję
Mój zaufany mechanik polecił mi bym zakupił zestaw SKF , na allegro wraz z przesyłką wyjdzie mnie 610zł, więc zastanawiam się czy nie uda się kupić oryginału w tej cenie.
Dodatkowo jeśli ktoś na forum oferuje sprzedaż części i ma jakiś zestaw czekam na propozycję