Ile wam pali diesel?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Ile wam pali diesel?
golf IV AHF trasa ok 430km jazda nie przekraczajac 110km/h spalanie wyszlo 4.1l/100km
Re: Ile wam pali diesel?
ostatnie pomiary(troszkę podkręcony aaz), średnie 6l/100km, jakieś 70/30 trasa/miasto, oszczędnie +parę razy but(śnieg;-).
Ile wam pali diesel?
passat AVB 101KM variant pompki miasto 8 w zwyz trasa 6-7
passat AFN 110KM variant miasto 6~`6.5 trasa 5`5,5
jetta mk2 1.6 PN gaz miasto 10 trasa 7
golf III GTI 2.0 8V miasto 10 w zwyz trasa 8
wszystko jazda w srednich predkosciach
passat AFN 110KM variant miasto 6~`6.5 trasa 5`5,5
jetta mk2 1.6 PN gaz miasto 10 trasa 7
golf III GTI 2.0 8V miasto 10 w zwyz trasa 8
wszystko jazda w srednich predkosciach
www.vagmazowsze.com.pl
Elektromechanika samochodowa -regeneracja rozruszników i alternatorów , naprawy bieżące / info pw / konkurencyjne ceny
Elektromechanika samochodowa -regeneracja rozruszników i alternatorów , naprawy bieżące / info pw / konkurencyjne ceny
-
- Nowicjusz
Ile wam pali diesel?
nie opowiadajcie że przy 120 130 spali wam po 4 litry ropy chyba że sama ram z silnikiem albo jak dwa cylindry wyłączycie. Przy 90 to powinien palić 2,5 litra. Jeszcze że 5 litrów w trasie spali to realne ale też do 110. Ja mam 1.9 bez turbiny i w trasie nie udało się zejść poniżej 5 no chyba że 7 jadę to może. A diesle u mnie tylko w domu są i tdi i hdi i 4d4 więc żaden nie pali w trasie około 4 litrów chyba że 70 km jedzie pozdrawiam
Ile wam pali diesel?
michalikpiotr, mój 1.6 TD grzebnięty na 117KM, jak jechałem nad morze za szwagrem, w sumie to 90km/h chyba nie przekroczyliśmy to spalił mi dokładnie 4,5l ON na 100km , gdzie przy mojej normalnej jeździć palił koło 6l
-
- Nowicjusz
Ile wam pali diesel?
sam piszesz że 4,5 przy 90 ale to menczarnia tak jechać powolutku swoje zawsze musi spalić przecież to silnik auto waży trochę
Ile wam pali diesel?
michalikpiotr, no jasne że męczarnia, zwłaszcza że jechaliśmy głównie 70-80km/h. Nie musze chyba pisać że jechaliśmy całe wieki Chodzi mi tylko o to że się da A jak ktoś tak na codzień jeździ (np mój szwagier) to może notować wyniki w okolicach 5
Ile wam pali diesel?
a mi pali ile wleje heheheheh i nigdy mniej ,fajnie ze wam pala 4 litry ale ja z taka osoba na trase nie wybral bym sie nigdy , no chyba ze lecial bym zaladowana lawetą za nim hehee
Ile wam pali diesel?
BLS - 8 litrów 100% duże miasto
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Ile wam pali diesel?
mi zapaliła sie rezerwa -wlałem 50 litrów (pełny bak z odpowietrzeniem) wyzerowałem licznik i zrobiłem 350km i wskazówka opadła tylko o 1 kreske od pełnego zbiornika czy to mozliwe czy pływak sie zawiesił
Zakupie MK IV w dieslu ładnego i zadbanego.
-
- Forum Master
Ile wam pali diesel?
Witam, Marcin100420 też tak mam. Później u mnie leci szybciej, ale ogólnie nawet 12xxkm udało mi się zrobić na tych +- 50litrach.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tomek
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Ile wam pali diesel?
dokladnei tak jak pisze tomek08, na poczatku wskazowka spada powoli a pozniej jak juz sie rozrusza to niesposob ja zatrzymac
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Ile wam pali diesel?
a tak srednio ile robicie km na tych 50 litrach z odpowietrzeniem do zapalenia sie rezerwy
Zakupie MK IV w dieslu ładnego i zadbanego.