koło dwumasowe
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
koło dwumasowe
Witam po wymianie koła dwumasowego i sprzęgła słychać pod maską szumienie domyślam się że jest to spowodowane wymianą czy to już tak będzie szumieć czy może musi się wszystko dotrzeć golf v 2.0 tdi
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
koło dwumasowe
Czy to szumienie znika po wciśnięciu sprzęgła? Czy wymieniane też było łożysko dociskowe?
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice

Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice

-
- Nowicjusz
Re: koło dwumasowe
wymieniłem koło dwu masowe wraz ze kompletnym sprzęgłem po wciśnięciu pedału sprzęgła szumi dalejstolniczkow pisze:Czy to szumienie znika po wciśnięciu sprzęgła? Czy wymieniane też było łożysko dociskowe?
-
- Nowicjusz
koło dwumasowe
stolniczkow, Witam po wymianie koła dwumasowego i sprzęgła słychać pod maską szumienie domyślam się że jest to spowodowane wymianą czy to już tak będzie szumieć czy może musi się wszystko dotrzeć golf v 2.0 tdi stolniczkow napisał(a):Czy to szumienie znika po wciśnięciu sprzęgła? Czy wymieniane też było łożysko dociskowe?
wymieniłem koło dwu masowe wraz ze kompletnym sprzęgłem po wciśnięciu pedału sprzęgła szumi dalej
wymieniłem koło dwu masowe wraz ze kompletnym sprzęgłem po wciśnięciu pedału sprzęgła szumi dalej