turbina nie reaguje...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
turbina nie reaguje...
Witam.
Poczytałem już trochę o turbinie ale nadal nie uzyskałem odpiwedzi:/ Otóż posiadam golfa IV 150 km ARl. Dwa tygodnie temu robiłem regeneracje turbiny. I tu moje pytanie gdyż samochód nie zbiera sie na wciśniecie gazu od razu . Gdy wciskam gaz muszę ok 1 sekundy odczekać aby samochód przyspieszył-- i to niezależnie od wysokości obrotów.... Czy tak powinno by?
Poczytałem już trochę o turbinie ale nadal nie uzyskałem odpiwedzi:/ Otóż posiadam golfa IV 150 km ARl. Dwa tygodnie temu robiłem regeneracje turbiny. I tu moje pytanie gdyż samochód nie zbiera sie na wciśniecie gazu od razu . Gdy wciskam gaz muszę ok 1 sekundy odczekać aby samochód przyspieszył-- i to niezależnie od wysokości obrotów.... Czy tak powinno by?
turbina nie reaguje...
kto ja montowal ? regulowac sztange itp? robil logi po montazy ? czy tylko wyjmij -wloz -zaplac i jedz ?
zrob logi 011 008 003
zrob logi 011 008 003
Re: turbina nie reaguje...
wszystko było robione w serwisie BOSCH w krakowie na dobrego pasterza, co do reszty nie wiem ;/ jakieś wykresy mi dali..
nie posiadam VAGA:/
Re: turbina nie reaguje...
napisz w swojej grupie regionalnej . za piwko Ci ktos zrobiBooggy pisze:wszystko było robione w serwisie BOSCH w krakowie na dobrego pasterza, co do reszty nie wiem ;/ jakieś wykresy mi dali..

mozesz poogladac wezyki itp do tego czasu
turbina nie reaguje...
Witam masz tak od momentu kiedy ci zmienili Turbine ? czy od jakiegos czasu ? w twoim Golfie jak i we wszystkich autach nowszych pedal gazu sterowany jest elektronicznie a nie za pomoca linki wiec moze cos z nim nie tak ? sprawdz to
nie pamietam jak to sie nazywalo fachowo ale byc moze ze to to szwankuje pzdr

turbina nie reaguje...
hm to dlaczego do nich nie pojechales aby cos z tym zrobili ? pewnie cos '' *#cenzura#*'' hehe