Mam pytanko, miałem duze wibracje na aucie wymieniłem 2 poduszki pod silnikiem (mechanik powiedzial ze jedna jest rozwalona) lecz wibracje troche sie zmieniły tzn teraz przy obrotach 1000-1300( pozniej tez ale juz troche ciszej) słysze i czuje jak całe auto wibruje(buczy), wczesniej na luzie wszystko sie ruszało tj. drzwi i gałka biegów ale znow przy ruszaniu było ok. Czy moga byc walniete poduszki pod skrzynia?
Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam
Po wymianie poduszek pod silnikiem buczy w aucie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tak może być walnięta poduszka pod skrzynią
sa 3 poduszki 2 wymieniłeś to wymień i 3 to komplet będzie nowy i powinno być dobrze
dużo zależy od jakości, firmy poduszek, mogą być twarde i i wszystko drży z czasem trochę powinny się ułożyć i powinno być lepiej
sa 3 poduszki 2 wymieniłeś to wymień i 3 to komplet będzie nowy i powinno być dobrze
dużo zależy od jakości, firmy poduszek, mogą być twarde i i wszystko drży z czasem trochę powinny się ułożyć i powinno być lepiej
Ok dzieki jak bede miał tylko czas to wymienie i dam znac.
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
Re: Po wymianie poduszek pod silnikiem buczy w aucie
tak jak kolega wyżej, jak już wymieniasz pod silnikiem to pod skrzynią też musisz, teraz może masz większe odczucia drgań bo wiesz jak tamte poduszki były padnięte to drgania przechodziły na wszystkie 3 a teraz te nowe są bardziej sztywne i bardziej po dupie dostaje ta która została nie wymieniona.... jak zrobisz z tym do daj znać co i jak