kw pisze:Spalanie z kompa czy z lania pod korek? Jakoś dziwnie niskie to spalanie,
Sam pytałem jak mi komp pokazał i okazuje się że przy dystrybutorze tyle samo wychodzi - za każdym razem liczy i się zawsze zgadza.
Po prostu to bardzo oszczędne auto/silnik na to wychodzi. Fakt że też to żaden cudak - ori z polskiego salonu brał go, ledwie 100 tyś km przebiegu, seryjne koła.
Także byłem bardzo przyjemnie zaskoczony. Jedyny mankament to zawieszenie - twardy jak stół i jakkolwiek nie czuć tego siedząc z przodu na fotelach czy za kierownicą tak 30km na tylnej kanapie to koszmar. Jest tak samo twardy jak mój Caddy`lak.
tomek08 pisze:sam znam kilku takich.
nie generalizujmy bardzo proszę... Oszuści są wszędzie a nie każdy pracodawca na krzywdzie ludzkiej się dorabia.
To że ktoś okrada ludzi z ich wynagrodzeń i państwo z należnych podatków (czyli całe społeczeństwo) to wina systemu który na to pozwala a nie przedsiębiorcy który to wykorzystuje. Jeżeli widzisz że ktoś postępuje nieuczciwie - zachowaj obywatelską postawę - i donieś na niego do odpowiednich organów a nie wylewacie żale na forach licząc że to coś zmieni.
Mały off... bo temat ile pali ... ale może link poniżej
http://moto.allegro.pl/audi-a6-2-5-tdi- ... 57628.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zwłaszcza jedno ze zdjęć pokazujące średnie spalanie
winno być zatytułowane ile nie powinien palić diesel