gaz w podloge - obroty mocno w gore
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
gaz w podloge - obroty mocno w gore
ok, czyli slizganie sprzegla moze byc a innym razem nie? Nie bardzo to ma dla mnie sens, ale dzieki za wkład informacji i checi
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: gaz w podloge - obroty mocno w gore
cornyvlad pisze:ok, czyli slizganie sprzegla moze byc a innym razem nie? Nie bardzo to ma dla mnie sens,
dokładnie u mnie tak było, w różne dni, w różnych temperaturach i warunkach sprzęgło raz się ślizgało a raz nie, raz mniej a raz bardziej, jak się okazało tarcza przypalona i docisk przypalony - posiadały kolor fioletowy
my chociaż mamy chęci a ty nie masz chęci przyswajania i przyjmowania do wiadomości widzęale dzieki za wkład informacji i checi
-
- Ma gadane
- Auto: Golf 7
- Silnik: Czca
Re: gaz w podloge - obroty mocno w gore
Witam,
Ja też mogę osobiście potwierdzić takie objawy jak u Ciebie występują i w zeszłym tygodniu wymieniłem sprzęgło, no i problem ślizgania mam z głowy. Czasami ślizgało się na 4,5 biegu, a czasami było OK.
Ja też mogę osobiście potwierdzić takie objawy jak u Ciebie występują i w zeszłym tygodniu wymieniłem sprzęgło, no i problem ślizgania mam z głowy. Czasami ślizgało się na 4,5 biegu, a czasami było OK.