Ja bym raczej pojechał z pompą na swoim miejscu i pokazał panom którzy robili pompę że nie można odczytać kąta wtrysku na vagu ,a przed robotą było można ...tyle że wątpię żeby się tym przejęli ,powiedzą "panie ,pali? jeżdzi ? to o co chodzi ?... A swoją drogą to zastanawiam się co można spieprzyć przy składaniu pompy żeby silnik odpalał i nie można było zobaczyć kąta wtrysku na vagu i...nie mam zielonego pojęcia ...rozebrałem w proszek i złożyłem kilkanaście pomp i nigdy nie zdarzyło mi się żeby nie było mozna odczytać czy ustawić kąta wtrysku ...Tommek261 pisze:Nic panowie nic nie daje.wyciągam pompę i tam jadę.wyjścia nie mam działała przed a teraz nie.wiec wine upatruje w tym
1.9TDI pierbug. znikł wykres kata wtrysku???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn sie 08, 2011 22:24 przez munior, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
munior, bo to byłeś ty,ja, adamm....tez jestem zdumiony 

Nic z tym sie nie dało zrobić.panie Adamie...wogóle mieli zrobić nastawnik a syf jest taki sam w środki jaki był wczesniej.bo sobie sprawdziłem.
Także wisi mnie to ide po swój zwrot kasy i tyle.uszczelnienia miedziane to sobie mogłem sam zrobić.
acha czy ośka pompy tam gdzie jest koło zębate ma miec luz?przesuwa sie ze 2mm przód i tył.
Także wisi mnie to ide po swój zwrot kasy i tyle.uszczelnienia miedziane to sobie mogłem sam zrobić.
acha czy ośka pompy tam gdzie jest koło zębate ma miec luz?przesuwa sie ze 2mm przód i tył.