Numery uszczelek i węża turbo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
MK4, AXR, 101km, PD
Panowie, mam prośbę, bardzo proszę o wstawienie screena z intercoolerem i wężami dolotowymi z etki, ponieważ coś mi ten program ostatnio nie chce działac a szukałem i nie mogę znależc.
Dokładnie chodzi mi o numer rury przed klapą gaszącą (wytarł mi się w niej ten ząbek i rura wypada z gniazda ) oraz numery tych oringów gumowych na króccach od szybkozłączek, czy wszystkie te oringi są takie same?
za screena z numerami bardzo dziękuję
MK4, AXR, 101km, PD
Panowie, mam prośbę, bardzo proszę o wstawienie screena z intercoolerem i wężami dolotowymi z etki, ponieważ coś mi ten program ostatnio nie chce działac a szukałem i nie mogę znależc.
Dokładnie chodzi mi o numer rury przed klapą gaszącą (wytarł mi się w niej ten ząbek i rura wypada z gniazda ) oraz numery tych oringów gumowych na króccach od szybkozłączek, czy wszystkie te oringi są takie same?
za screena z numerami bardzo dziękuję
Wszyscy tylko BRAK MOCY I BRAK MOCY :)
Owieczka dziekuję bardzo a moglbym cię jeszcze prosic o podanie numerow uszczelek : 3, 3A i 8 ? i numer rury 7 , bo na screenie nie widac a u mnie sa juz bardzo wytarte i chyba mam w dolocie jakies nieszczelności, optymalnym rozwiązaniem byłby screen od numeru 1 do 11
Wszyscy tylko BRAK MOCY I BRAK MOCY :)
- owieczka
- Ma gadane
- Auto: Audi A3 8L
- Silnik: AGR
ja niestety mogę Ci wrzucić dopiero jutro popołudniu screena? ponieważ teraz jestem w pracy :/
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tylko nie taki jak ten pierwszy...15. pkt regulaminuowieczka pisze:mogę Ci wrzucić dopiero jutro popołudniu screena?
Podaj sam numer części a jak chcesz screeny wrzucać to tak żeby widoczne były tylko numery części i ewentualny schemat po lewej stronie. Nie może być tego co jest na górze...nazwa programu itp
- owieczka
- Ma gadane
- Auto: Audi A3 8L
- Silnik: AGR
ok, przyjąłem do wiadomościQto pisze:tylko nie taki jak ten pierwszy...15. pkt regulaminu
Podaj sam numer części a jak chcesz screeny wrzucać to tak żeby widoczne były tylko numery części i ewentualny schemat po lewej stronie. Nie może być tego co jest na górze...nazwa programu itp
dodaję screena:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... c3851.html" onclick="window.open(this.href);return false;