Jeśli tak to może wystarczy podłączyć go pod plus
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
To trzeba było zasilić na krótko swiece żarowe ,a nie bez potrzeby odkręcać wtryskipiotreldiablo pisze:miałem silnik 1Y 1.9D który padł, polecano mi zamiast niego TD i tak zrobiłem kupiłem TD. Wiązka elektryczna nie za bardzo pasuje, u mnie było dużo więcej kabli niż tutaj ale brakuje tylko 2. Problem jest taki: Auto za nic nie chce zapalić i nie zaświeciły się świece żarowe
Nie to nie ,ten .Elektrozawór stop jest z tyłu pompy ,w głowicy tłokorozdzielacza,nad przewodami ciśnieniowymi idącymi do wtryskiwaczy ,na nim po przekręceniu kluczyka powinno być 12 volt .Twój tdek do odpalenia potzrebuje trzech rzeczy :paliwa ,napięcia na elektrozaworze n109 stop i podgrzania komory wstępnej przez świece żarowe ,podejrzewam że zabrakło tego ostatniego ,albo masz jeszcze za duzo powietrza w pompie ,albo jedno i drugiepiotreldiablo pisze:dziwo na żaden wtrysk nie jest podawane paliwo a odpływem leci, czy tam jest jakiś elektrozawór ? czy to może ten ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 60 gości