co to za luźny wężyk ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- FURMAN TDI
- Użytkownik
co to za luźny wężyk ?
tak jak w temacie co to za wężyk luzno wisi sobie on tak ma być? wychodzi z trójnika zaznaczonego, wężyk zaznaczyłem zielonymi kropkami dla jasności bo mi sie po cyfrówke nie chciało biec
motor to AJM 2001 golf1.9TDI dla jasności
motor to AJM 2001 golf1.9TDI dla jasności
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...zawsze coś
co to za luźny wężyk ?
ma być podłączony do króćca filtra powietrza http://images29.fotosik.pl/322/528e3bbbd28002da.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;FURMAN TDI pisze: co to za wężyk luzno wisi sobie on tak ma być?
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
- FURMAN TDI
- Użytkownik
co to za luźny wężyk ?
DziękiRafał 21, oczywiście był dyngs na niego. i daj tu auto do "warsztatu" a to zbiorniczka nie przykręca to wężyka nie podepną 

...zawsze coś
co to za luźny wężyk ?
Takie jest życie kol.FURMAN TDI, wszystko trzeba miec pod kontroląFURMAN TDI pisze:i daj tu auto do "warsztatu" a to zbiorniczka nie przykręca to wężyka nie

- FURMAN TDI
- Użytkownik
co to za luźny wężyk ?
a jakie są konsekwencje jazdy z tak luźnym wężykiem jak miałem...?
...zawsze coś
co to za luźny wężyk ?
Praktycznie żadne , zawor N18 i tak będzie dzialal czy spadł czy jest na miejscu . Jedynie może zaciągnąc jakiś syf z komory silnika do zaworu . Co nie jest wykluczoneFURMAN TDI pisze:a jakie są konsekwencje jazdy z tak luźnym wężykiem jak miałem