wymiana filtra paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana filtra paliwa
Witam
mam mały problem wymieniłem dzis filtr paliwa i teraz jak jest zimny silnik i daje gazu silnik gasnie tak z 2 razy potem juz chodził zrobiłem 20 km i zostawiłem auto na 2 godzin odpaliłem znow pojechałem 20 metrow i znow zgas potem znow chodził co to moze być
mam mały problem wymieniłem dzis filtr paliwa i teraz jak jest zimny silnik i daje gazu silnik gasnie tak z 2 razy potem juz chodził zrobiłem 20 km i zostawiłem auto na 2 godzin odpaliłem znow pojechałem 20 metrow i znow zgas potem znow chodził co to moze być
wymiana filtra paliwa
Dziwna sprawa? Sprawdz jeszcze czy czasami nie spadła uszczelka z zaworka zwrotnego na filtrze. Chyba, że załozyłeś nową, bo powinna być w zestawie z filtrem.
- krzysiek1aa
- Ma gadane
- Kontakt:
wymiana filtra paliwa
sprawdz też czy nie ma powietrza w wezyku miedzy pompa a filtrem moze gdzies nieszczelnie załozyłeś filter na wezyki i ciągnie powietrze.
1z 1.9 tdi
ALH 1.9 tdi+0,216Bosch+GT1749VB+ CHIPS
ALH 1.9 tdi+0,216Bosch+GT1749VB+ CHIPS
wymiana filtra paliwa
ja mam filtr z podgrzewaczem jak na zdjeciu nie wiem co mogłem zle zrobic fakt ze kupiłem filtrona po nie było innej Firmy