Samochod mi gasnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Samochod mi gasnie
Witam was moi drodzy forumowicze..Mianowicie mam Taki problemik Teraz gdy spadła Temperatura -2,3stopnie auto odpalam normalnie ale po przejechaniu około 100-200m gaśnie mi bez powodu nie wiem co się dzieje i potem muszę je "chehlac" przez jakiś czas niby tak załapuje i dopiero odpala.Podkreślam ze około 2 tygodnie temu wymieniłem filtr paliwa...Co to może być dlaczego tak się dzieje??Prosze o szybkie odpowiedzi z gory dziekuje...
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Samochod mi gasnie
Układ ci się pewnie zapowietrza, wymieniłeś oringi na podgrzewaczu kiedy wymieniałeś filtr paliwa ?Pele233 pisze:Podkreślam ze około 2 tygodnie temu wymieniłem filtr paliwa
Samochod mi gasnie
TO JUŻ WIEMY ALE NA PODGRZEWACZU JEST ORING MOŻE BYĆ USZKODZONY ALBO GO WCALE NIEMA CO POWODUJE ZAPOWIETRZANIA SIE UKŁADU PALIWOWEGO.
Był Peugeot 106 potem 1z a teraz jest AAM.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Samochod mi gasnie
Jak już uruchomisz auto to przejedź się kawałek, a potem zgaś silnik otwórz maskę i "przystaw ucho" do filtra paliwa czy czasem nie słychać "syczenia"Pele233 pisze:Hmm te dwa male oringi wymienialem podczas wymiany filtru...