Co to za pompa wtryskowa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za pompa wtryskowa
Kupiłem pompe z grzybkiem do mojego 1v no i okazało sie że jest ona bez regulacji obrotów biegu jałowego i czegos tam jeszcze
. wie ktoś moze czym ta pompa sie rózni od pompy np. z jr albo z sb?? chodzi mi o to czy kupic inna czy nie.

Co to za pompa wtryskowa
jasnowidza tu nie znajdziesz , podaj nr pompypiotsztyk pisze:Kupiłem pompe z grzybkiem do mojego 1v no i okazało sie że jest ona bez regulacji obrotów biegu jałowego i czegos tam jeszcze. wie ktoś moze czym ta pompa sie rózni od pompy np. z jr albo z sb?? chodzi mi o to czy kupic inna czy nie.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Co to za pompa wtryskowa
piotsztyk, pewnie chodzi Ci o to,że nie ma z tyłu tego pionowego pokrętła do regulacji...
Nie przejmuj się.Ja na początku też taką pompę miałem i długo na niej śmigałem.Później ją rozbudowałem.
Zdjęcie pompy i nr.mile widziane
Nie przejmuj się.Ja na początku też taką pompę miałem i długo na niej śmigałem.Później ją rozbudowałem.
Zdjęcie pompy i nr.mile widziane

Co to za pompa wtryskowa
460 494 138
Michaś_1977 tak właśnie o to mi chodzi i ktoś jeszcze pisał że nie ma przyspieszacza z podbijaniem obrotów ale nie wiem co to jest. a ta pompa jest 8 czy 9mm?? fotki zrobie poźniej
Michaś_1977 tak właśnie o to mi chodzi i ktoś jeszcze pisał że nie ma przyspieszacza z podbijaniem obrotów ale nie wiem co to jest. a ta pompa jest 8 czy 9mm?? fotki zrobie poźniej
Co to za pompa wtryskowa
stosowana w JR/CYpiotsztyk pisze:460 494 138