Duze spalanie VW 3 GTD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Duze spalanie VW 3 GTD
Filtry jeszcze daja rade , no ale bylem u znajomego mechanika i prawdopodobnie to pompa wodna , byla wymieniana odrazu po kupnie , dostalem nowa od sprzedajacego. Prawdopodobnie zwykly szajs i przez to te problemy , kola pasowe proste , paski po wymianach a jesli chodzi o spalanie to bede musial ustawic konty wtrysku Dzieki wszystkim za pomoc , ostatnie male pytanie nie w temacie. Ile za piaskowanie 4 felg 15'
Duze spalanie VW 3 GTD
Nom w sobote bedzie rozbierany wiec bedzie wiadomo o co tam chodzi , i jeszcze bedzie zmieniany pasek klinowy , byl kupiony nowy ale zaczal sie scierac , trzeba zobaczyc od czego. Moze za mocno naciagniety. Oczywiscie zdam relacje co tam bylo nie tak. a
Duze spalanie VW 3 GTD
A tlumik ten bralem pod uwage musze wszystko sprawdzic i mam pytanie jak odswiezyc silnik i czy da rade zamontowac oslone silnika z np golfa IV
Duze spalanie VW 3 GTD
oki , dzisiaj wyrwalem oslone od sharana , troche poprawek i bedzie pasowac i na 99% jest to pompa wody , dzisaj zobaczylem wyciek
Duze spalanie VW 3 GTD
NApewno to zrobie ale oslona od sharana pasuje idealnie odrazu moge powiedziec , tyle ze musze ja zespawac bo jest peknieta i troche odswiezyc
Re: Duze spalanie VW 3 GTD
Pompa wodna po wymianie , oryginalna od VW Golf GTD z ASO , nic nie piszczy , jeszcze wyienie kolo pasowe no i czeka mnie ustawienie konta wtrysku a pozniej to juz na sezon VW odpicowanie furki xD