Co do zakładów to z czystym sercem polecam zakład w Mielcu, ogłasza się także na Allegro

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
No chyba was tu poniosło z tymi waszymi zasadami. Ewidantnie dowalone turbo przez zastosowanie lub złe zmontowanie nieodpowiednich części. Jak wiadomo takie uszkodzenie jak u kolegi nie powstaje po 2 km. Jak wiadomo ze wykrecacie sie sianem ze wy zawsze jesteście najwspanialsi i wasza paprocka robota jest zawsze najlepsza. A moze powiecie mi jakich firm macie części zamienne do napraw turbin. Strasznie jestem tego ciekaw. Moge z wami na ten temat wejśc w bardzo szeroką debate.inter-turbo pisze:Bardzo mi, przykro, że za tradycyjną flaszkę kolega Panu taką kosztowną wymianę zrobił! Ludzie nie czytacie kart gwarancyjnych a chcecie cudów! Kolego lepiej zmień mechanika a może sam byłeś tym mechanikiemi teraz szukasz kozła ofiarnego! Takie zdjęcia nie robią na mnie wrażenia, każdy fachowiec to oglądając zna przyczynę jej uszkodzenia. Widać tylko, że jedyne na czym się znasz to pisanie. I tak na przyszłość proszę wejść na naszą stronę internetową i zapoznać się z zasadami wymiany turbosprężarki http://www.turbo-sprezarki.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości