N75
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
N75
dziś zauwazyłem że z tego użądzenia do którego dochodza węże kolorowe dobiega tykanie cos w rodzaju zegarka tylko szybciej i nie wiem czy to powinno tak tykac czy się coś tam dzieje, może to byc spowodowane powietrzem w paliwie?? zauważyłem że w wężyku cały czas jakies bańki płyną z paliwem dziwne
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tyka, to jest elektrozawór i jest sterowany impulsowo z ECU - podłacz sobie przekaźnik to zobaczysz jak tykatwardy pisze:Ale N75 nie tyka.
ogranicza cisnienie doładowaniakupszczelisty pisze:wogóle co ten zawór robi??
odepnij to sie przekonasz auto na pewno bedzie bardziej ekonomiczne, a o N75 to już chyba wszystko na forum napisanokupszczelisty pisze:jak go odepne to coś się stanie
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ojjj TAK był Duuuuuuużo na temat N75 - temat rzekaCorvax pisze:tyka, to jest elektrozawór i jest sterowany impulsowo z ECU - podłacz sobie przekaźnik to zobaczysz jak tykatwardy pisze:Ale N75 nie tyka.
ogranicza cisnienie doładowaniakupszczelisty pisze:wogóle co ten zawór robi??
odepnij to sie przekonasz auto na pewno bedzie bardziej ekonomiczne, a o N75 to już chyba wszystko na forum napisanokupszczelisty pisze:jak go odepne to coś się stanie
Kolega odepnie N75 przerabi TDI na SDI i faktycznie może będzie ekonomiczniejszy ;)
A skąd pomysł na odpięcie N75 - taki drogi jest czy co ??
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: