Od kiedy są pompowtryskiwacze?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Od kiedy są pompowtryskiwacze?
witam ! kto sie podzieli wiedza czy Golf 1,9 97r. SDI lub TDI są pompowtryskiwacze, od kiedy je montowali w Golfach i czy w D i TD też ? Czy dopiero w Golfie IV ? pozdro
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
sory ale chciałem się wywiedziec dokładnie ponieważ kumpel mi mówił że VW na początku lat 90 przeszedł na pompowtryskiwacze , a ża ja sie jeszcze w VW nie orientuję więc się pytam użytkowników. W tamtym poście o którym mówisz krzylu odpisał : w mk3 niema pompowtryskiwaczy
w mk4 dopiero wychodzily i to od 2000roku
w passatach masz PD od 1998 roku
w mk3 masz zwykle wtryski i niekosztuja az tak duzo i tu zachodzi nieścisłość kto ma rację ? pozdro
w mk3 masz zwykle wtryski i niekosztuja az tak duzo i tu zachodzi nieścisłość kto ma rację ? pozdro
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Gdzie masz niescislosc? W MK3 jest pompa wtryskowa i wtryskiwacze a nie pompowtryski.dareh pisze:krzylu odpisał : w mk3 niema pompowtryskiwaczy
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
skoro kumpel tak powiedział to pewnie ma wszystko obcykane, to po co pytac kilka razy na forum - przeciez tu ludzie sie kompletnie w tym nie orientujądareh pisze:chodzi mi o to że
Cytat:
kumpel mi mówił że VW na początku lat 90 przeszedł na pompowtryskiwacze
!!!! i chcę raz na zawsze być przekonany jak jest naprawdę ! pozdro
Widze ze z tymi pompkami jest jak z religią - niektórzy wierzą w to co im kto powiedział, a niektorzy wiedza bo widzieli - ludzi z tego forum możesz przyrównac do apostołów
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
dareh pisze:chodzi mi o to że!!!! i chcę raz na zawsze być przekonany jak jest naprawdę ! pozdrokumpel mi mówił że VW na początku lat 90 przeszedł na pompowtryskiwacze
hahahha kumpel czytal Auto Swiat ktorys tam numer z poczatku roku
tam jest bład bo jest napisane ze VAG postawil na PD na poczatku lat 90tych
g-no prawda
te ciecuchy nieznaja sie wogole na technice a nowosci czy nowinki sciagaja pewnie z Interii gdzie ludzie sami niewiedza co pisza
Pompowtryski zaczeto produkowac od 98 roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczesniej nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiedz koledze zeby zmienil gazete
[ Dodano: Sob Kwi 15, 2006 1:34 am ]
ogolnie to PD rozkminiano w latach 30tych ale wtedy to bylo dalece od ideału ale jezdzilo ZiZ PIAĆ POWER
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
na poczatku lat 90 to sie wogole TDI pojawilo, a jesli kolega sie faktycznie sugeruje superfachowa gazeta Auto Swiat to tylko pogratulowacdareh pisze:kumpel mi mówił że VW na początku lat 90 przeszedł na pompowtryskiwacze
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]