lapmka ESP nie gasnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
lapmka ESP nie gasnie
Witam.
mam problem z kontrolka esp, podczas jazdy jaksie włączy nie mogę jej wyłaczyć przyciskiem, po wyłączeniu silnika i znowu go właczeniu czasami gasnie a czasami pozostaje właczona.
jak włacze przyciskiem nie ma sprawy mogę wyłaczyć.
Pomożcie pliss
mam problem z kontrolka esp, podczas jazdy jaksie włączy nie mogę jej wyłaczyć przyciskiem, po wyłączeniu silnika i znowu go właczeniu czasami gasnie a czasami pozostaje właczona.
jak włacze przyciskiem nie ma sprawy mogę wyłaczyć.
Pomożcie pliss
Pozdrawiam.
- hanshubert
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zacząłbym od podłączenia pod VAGa.
Domniemam, że silnik na pompkach.
Jeśli załącza się po jakimś czasie od uruchomienia silnika i wtedy jest delikatnie słabszy, to oznacza, "że komputer nie może zapanować nad mocą silnika".
Potwierdzą to błędy typu "przekroczona górna granica regulacji wtryskiwacza nr X"
Czyli krótko pompowtryski dostały po
Domniemam, że silnik na pompkach.
Jeśli załącza się po jakimś czasie od uruchomienia silnika i wtedy jest delikatnie słabszy, to oznacza, "że komputer nie może zapanować nad mocą silnika".
Potwierdzą to błędy typu "przekroczona górna granica regulacji wtryskiwacza nr X"
Czyli krótko pompowtryski dostały po
Ostatnio zmieniony ndz sty 10, 2010 22:26 przez hanshubert, łącznie zmieniany 1 raz.
Zanim coś zrobisz, to się upewnij - sp.......ć jest łatwo.
-
- Mały gagatek
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: