Jaki przekaźnik świec żarowych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki przekaźnik świec żarowych
Nawalił mi przekaźnik świec żarowych, przy minusowej temp. kontrolka na desce świeci się ok 3 sek. ale na listwie świec nie ma napięcia i przekaźnik nie cyka. Mam pytanie gdzie on jest, jakie ma oznaczenie. W sklepie pytali się mnie czy jest to 3 pinowy czy 7 Dzieki za pomoc
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jest 3 pinowy poczytaj tu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=277668
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 14:17 przez szymgrzesiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jaki przekaźnik świec żarowych
jest nad pedałami sprzęgła i hamulca i ma oznaczenie 103 - zaraz obok tego największego przekaźnika z numerem 377 :Igor1 pisze:Nawalił mi przekaźnik świec żarowych, przy minusowej temp. kontrolka na desce świeci się ok 3 sek. ale na listwie świec nie ma napięcia i przekaźnik nie cyka. Mam pytanie gdzie on jest, jakie ma oznaczenie. W sklepie pytali się mnie czy jest to 3 pinowy czy 7 Dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 15:58 przez Sztomel, łącznie zmieniany 2 razy.
Jest od przednich wycieraczek 377 A w tej skrzyneczce powinieneś miec przekaźniki o numerze 53 . Takie mam silniku ALH. Do podgrzewania płynuIgor1 pisze:Jeszcze jedno pyt. do czego ten duży 377?
Ostatnio zmieniony ndz lis 08, 2009 13:13 przez Rafał 21, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!