[ Dodano: 01 Paź 2009 19:40 ]
witam.posłuchałem jednak was i pojechałem do mechanika na ustawianie kątu wtrysku.hmm niby zrobił.a jest gorzej niż było.czyli teraz jak go odpalam rano to bez wyciągnietej dzwigni ssania to z ledwoscia odpala a jak wyciagne to odpala git.dodam ze jak przy wciśniętej ma obroty 900-950 a jak wyciągne to ma te normalne 850 jak zawsze miał.dodam napewno wiecej pali niż przed niby "NAPRAWA"i ma muła.cos mi sie wydaje ze juz wiecej do niego nie pojade
[ Dodano: 02 Paź 2009 13:44 ]
witam.posłuchałem jednak was i pojechałem do mechanika na ustawianie kątu wtrysku.hmm niby zrobił.a jest gorzej niż było.czyli teraz jak go odpalam rano to bez wyciągnietej dzwigni ssania to z ledwoscia odpala a jak wyciagne to odpala git.dodam ze jak przy wciśniętej ma obroty 900-950 a jak wyciągne to ma te normalne 850 jak zawsze miał.dodam napewno wiecej pali niż przed niby "NAPRAWA"i ma muła.cos mi sie wydaje ze juz wiecej do niego nie pojade
wymiana paska rozrządu--pytania i sugestie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
proszę o pomoc, jak,ustawić koła zębate ,aby założyć pasek rozrządu,silnik 1.3 vw 2 ,jak ustawić owe znaki magiczne i gdzie ich szukać .walnął mi pasek przy odpalaniu na szczęście,a może na nieszczęście.
Ostatnio zmieniony czw lis 05, 2009 20:17 przez sylwester12345, łącznie zmieniany 1 raz.
maniak szos
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt: