Słabe ogrzewanie- zimny wąż od chłodnicy i nagrzewnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jeśli nie masz tych zaworków to jest to na pewno wina zatoru w nagrzewnicy. płyn powinien iść całą objętością bo gdyby tak nie było to byłby układ zapowietrzony.
[ Dodano: 01 Lis 2009 15:50 ]
bongo nie sprzeciwiam się, może masz i racje bo ja słyszałem od kilku osób wersje taką jak ja pisałem. Ale to jest mało ważne, ważne jest że bardzo często sprawia to coś kłopoty :/
[ Dodano: 01 Lis 2009 15:50 ]
bongo nie sprzeciwiam się, może masz i racje bo ja słyszałem od kilku osób wersje taką jak ja pisałem. Ale to jest mało ważne, ważne jest że bardzo często sprawia to coś kłopoty :/
Jezdze na plynie caly czas. No nagrzewnica ok przedmuchalem dzisiaj to powietrze idzie cala objetoscia rurki czyli nie jest zatkana. Teraz pewnie zabiore sie za termostat a wczesniej jeszcze rozkrece ta regulacje te ciegna dla pewnosci.
[ Dodano: 02 Lis 2009 20:50 ]
Koledzy termostat ok, bo jak zagrzalem auto, wentylator sie wlaczyl to waz od dolu chlodnicy byl cieply, takze termostat dobry. Ciegno regulacji zimno cieplo jest dobre linka nigdzie nie zablokowana. Tylko dalej powrot od nagrzewnicy taki letni a waz od doplywu goracy. Sprobuje jeszcze podmienic ten korek od zbiorniczka wyrownawczego. Jak myslicie chyba, ze wymiana nagrzewnicy?
[ Dodano: 02 Lis 2009 20:50 ]
Koledzy termostat ok, bo jak zagrzalem auto, wentylator sie wlaczyl to waz od dolu chlodnicy byl cieply, takze termostat dobry. Ciegno regulacji zimno cieplo jest dobre linka nigdzie nie zablokowana. Tylko dalej powrot od nagrzewnicy taki letni a waz od doplywu goracy. Sprobuje jeszcze podmienic ten korek od zbiorniczka wyrownawczego. Jak myslicie chyba, ze wymiana nagrzewnicy?