AFN Wzdlozny do poprzecznego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf VI 2.0BiTdi 320+
- Silnik: CUAA
- Kontakt:
AFN Wzdlozny do poprzecznego
witam mam tanio do kupienia silnik afn wzdłużny da rade go wrzucić do poprzecznego ??
co potrzeba ??
co potrzeba ??
Witam, mam podobny problem padł mi silnik AFN 1,9 tdi w alhambrze i kupiłem taki sam ale wyciągnięty z audi A4.Mechanik mówił że jestem urodzony pod szczęśliwą gwiazdą a teraz wybrzydza że otwory pod łapę zawieszenia silnika są M 8 a były M 10 i jeszcze coś tam i że koło zamachowe nie spasuje na wale korbowym.Kupiłem z silnikiem turbo i też miał problem że ślimak w przeciwnym kierunku ale dzwoniłem do Gościa co regeneruje .Powiedział żeby popuścić śruby i można obrócić.Wiecie coś na ten temat ?
Będę wdzięczny a i sam może będę mógł coś doradzić
Będę wdzięczny a i sam może będę mógł coś doradzić
różnią się od strony filtra oliwy , osobiście nie kupił bym silnika wzdłużnego do auta poprzecznego bo po co w tej samej cenie można mieć p&parwam pisze:nie powinny sie różnić
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 17:31 przez vision, łącznie zmieniany 1 raz.
gdzie on to napisał bo piszesz do wiesiek s,dodaj przerzucenie i podrobienie( przystosowanie) tanioarwam pisze:czytaj uwąznie autor pisze że ma TANIO do kupienia silnik wzdłużny.
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 17:38 przez vision, łącznie zmieniany 2 razy.
teraz to przystosować zostaje , bo po ptakacharwam pisze:a prawdę mówisz vision, a le tu też już po ptokach jest bo silnik jest już zakupiony i teraz już nic nie zmienisz
[ Dodano: 18 Wrz 2009 17:42 ]
co znaczy tanio , bo mnie motorownia wyszła ok 2 kołazineq pisze:witam mam tanio do kupienia silnik afn wzdłużny da rade go wrzucić do poprzecznego ??
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 17:43 przez vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Problem jest z częścią otworów w bloku silnika ,są 8 mm a w starym były 10 mm i mechanik narzeka że mi tego nie zrobi bo jak spadnie silnik to on nie będzie odpowiadał Sam mnie wrobił w to kupno jeszcze w jedną stronę jechałem 400 km po niego.
Zastanawia mnie tylko jedno -rozmawiałem z gościem który mi powiedział że w Galaxy są też na 8mm
Zastanawia mnie tylko jedno -rozmawiałem z gościem który mi powiedział że w Galaxy są też na 8mm