Jaki przebieg ma twoj DIESEL
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- kamska
- Użytkownik
- Auto: Skoda Karoq Sportline FL 2.0 TDI, Suzuki Bandit 650N, Renault Premium 270dci, Kangoo 1,5 DCI
A mój bidulek prawie 144tyś km na pateli, z czego u mnie przez 14 miesiecy zrobił równiutkie 35tyś km i nawet nie kaszlnął. Co wymienilem, to przód klocki, opony i kilka zarówek. By było ciekawiej, 1 wlasciciej w germnach tez nigdy nic nie robił, po prostu idealne autko, a ma juz 7 latek . Mam nadzije, ze ten fart sie tak szybko nie skonczy i Golf nie zacznie sie caly sypac
pozdrawiam wszystki maniaków Golfów oraz innych VW-jów
PS Dzis jechalem GTI TDI 20jahre- kumpel kupił, wyglada super, ale pecior do mojej IV-óreczki.....
pozdrawiam wszystki maniaków Golfów oraz innych VW-jów
PS Dzis jechalem GTI TDI 20jahre- kumpel kupił, wyglada super, ale pecior do mojej IV-óreczki.....
- dr.pajchiwo
- Mały gagatek
- Kontakt:
- miroslaw-pilip
- Mały gagatek
- Kontakt:
pozostaje Ci się mocno jej trzymać to może nic się nie będzie działo.kamska pisze:Mam nadzije, ze ten fart sie tak szybko nie skonczy i Golf nie zacznie sie caly sypac
Ja jak swojego kupiłem też miałem taką nadzieję ale życie szybko pokazało że to były płonne nadzieje
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
moje mk3 1.9 TD 1995r. ma na liczniku 190 tys i myśle że to jest prawdziwy przebieg, naprawde fajnie silniczek chodzi
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2009 17:15 przez Mateoss18, łącznie zmieniany 1 raz.
mk1 1.5GX --> mk3 1.9TD --> mk4 1.6SR --> mk3 cabrio 1.8 ABS --> passat B5 FL