Wałek rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wałek rozrządu
Witam wszystkich, mam problem z kołem na walku rozrządu ponieważ przestawia mi sie.Pierwszy raz po przestawieniu rozwaliła mi sie głowica teraz tego pilnuje i ciągle musze ustawiac. Kto wie co zrobic bo niechce zeby mi sie znowu głowica rozwaliła , prosze o pomoc! Czy musze wymieniac cały wałek z kołem, kto zna sposób na zamocowanie koła tak zeby już sie nie przestawiało. Szkoda ze niema tam klina pomocy!
Ostatnio zmieniony ndz sie 02, 2009 18:50 przez Gregor12, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
Gregor12, a jestes pewny ze na gornym Ci sie przestawilo a nie dolnym? nie spotkalem sie jeszcze zeby po dobrym dokreceniu przestawilo sie na walku
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
Mysle ze tak na górnym bo jak zgrywam wszystko to, tłoki mi pasują, pąpa tak samo a jedynie wałek nie wiec... Ale słyszałem też że możliwe jest ze na dolnym kole ale wtedy pąpa by sie nie zgadzała co nie?Adamm pisze:Gregor12, a jestes pewny ze na gornym Ci sie przestawilo a nie dolnym? nie spotkalem sie jeszcze zeby po dobrym dokreceniu przestawilo sie na walku