rozrzad
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
rozrzad
Witam!
Nie dawno kupiłem Golfa 4 kombi 2002r. właśnie stukneło 180 tyś. km i wypadało by wymienić rozrząd ale gość zapewniał mnie że on wymienił przy 120tyś km bo był przekonany że po tylu się wymienia co o tym sądzicie? jest to możliwe?
P.S jak kształtuje się cena kompletnej wymiany rozrządu?
z góry wielkie dzięki
Nie dawno kupiłem Golfa 4 kombi 2002r. właśnie stukneło 180 tyś. km i wypadało by wymienić rozrząd ale gość zapewniał mnie że on wymienił przy 120tyś km bo był przekonany że po tylu się wymienia co o tym sądzicie? jest to możliwe?
P.S jak kształtuje się cena kompletnej wymiany rozrządu?
z góry wielkie dzięki
Mieniu_69, możesz mi wyjaśnić,dlaczego Niemieć wymienia co 130kkm,a u nas co 90?
Mamy gorsze paski,czy jak?
Skoro i u nas można kupić to samo,co u Niemca,to skąd taka różnica?
Zaleca się wymianę paska w tdi,co 60kkm,jeżeli nie jest wymieniany w aso.Zaleca,a nie nakazuje.
A,co ile kto wymienia,jego sprawa.
Znam przypadki kiedy pasek strzelił po kilkunastu tysiącach.
Mamy gorsze paski,czy jak?
Skoro i u nas można kupić to samo,co u Niemca,to skąd taka różnica?
Zaleca się wymianę paska w tdi,co 60kkm,jeżeli nie jest wymieniany w aso.Zaleca,a nie nakazuje.
A,co ile kto wymienia,jego sprawa.
Znam przypadki kiedy pasek strzelił po kilkunastu tysiącach.
AFN 165,5@380,8
W twioim silniczku co 120 tys sie wymienia , juz byla na forum goraca dyskusia co ile wymienia sie paski rozrzadu.
Wiec tak do 2001 r. co 90 tys po 2001 co 120 tys (zastosowano paski wzmacniane teflonem). A co ile kt =o wymienia to jest jego wlasna sprawa. Zalecenia sa jak wyzej.
Wiec tak do 2001 r. co 90 tys po 2001 co 120 tys (zastosowano paski wzmacniane teflonem). A co ile kt =o wymienia to jest jego wlasna sprawa. Zalecenia sa jak wyzej.
,,Kto się pyta jest głupcem przez chwilę, ten który się nie pyta jest głupcem przez całe życie."
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz