witam wszystkich
mam problem z moim dieslem mk4 - a mianowicie - nie odpala, na klimatronicu mi mrugaja same 8888888, poza tym wszsytko dziala - przyznaje ze nie mam pojecia co moze byc przyczyna.... jesli by ktos mial pomysl co moze byc powodem i jak to zwalczyc to bede wdzieczny za wszelkie informacje... z gory wielkie dzieki wszystkim
nie odpala- mrugajacy klimatronic - prosze o pomoc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie odpala- mrugajacy klimatronic - prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2009 14:59 przez lexman84, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam
mianowicie też posiadam mk-4 miałem podobny objaw, lecz silnik odpalał i chodził normalnie bez żadnych problemów, lecz w clinatroniku wyskakiwały mi te same 88888, zrobiłem kasowanie błędów czyli laptop i program ja używam VAG'a usunełem błedy a było kilka i juz jest ok..
także proponuje usunąć błędy jak to nie pomoże to może warto by sprawdzić komputer i podzespoły bo to tylko elektronika coś namieszała..
pozdrawiam.
mianowicie też posiadam mk-4 miałem podobny objaw, lecz silnik odpalał i chodził normalnie bez żadnych problemów, lecz w clinatroniku wyskakiwały mi te same 88888, zrobiłem kasowanie błędów czyli laptop i program ja używam VAG'a usunełem błedy a było kilka i juz jest ok..
także proponuje usunąć błędy jak to nie pomoże to może warto by sprawdzić komputer i podzespoły bo to tylko elektronika coś namieszała..
pozdrawiam.
dzieki za odpowiedz i rade ... dostep do vaga bede mial dopiero w pon, tak ze jakos sobie musze radzic ... dzisiaj troche sie zmienil problem .... teraz juz mi nic nie wyskakuje na klimatronicu, ale jak jest rozgrzany i go zgasze to nie odpala ciagle, musze wtedy odczekac z 5-10 min i wtedy odpala... w kazdym razie mysle ze tak jak powiedziales - podlaczyc vaga pousuwac bledy i zobaczymy co dalej... pozdraiwam