VW GOLF III 1.9 TDI kto pomoże ? jak odłonczyc imobilaiser
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
VW GOLF III 1.9 TDI kto pomoże ? jak odłonczyc imobilaiser
VW GOLF III 1.9 TDI
imobilajser
ALARM FABRYCZNY rok 97
Podłanczyłem alarm z odpalaniem z pilota ale okazało się ze ten samochód ma imobilaiser z alarmem montowanym fabrycznie. żeby go odpalić trzeba zostawiać kluczyk w stacyjce.Jak obejsc to zabezpieczenie prosze o pomoc....
Pozdrawiam Wszystkich !!!!!!!!!!
:jazda: :jazda: :jazda:
PROSZE O POMOC !!!!!!!!!!
imobilajser
ALARM FABRYCZNY rok 97
Podłanczyłem alarm z odpalaniem z pilota ale okazało się ze ten samochód ma imobilaiser z alarmem montowanym fabrycznie. żeby go odpalić trzeba zostawiać kluczyk w stacyjce.Jak obejsc to zabezpieczenie prosze o pomoc....
Pozdrawiam Wszystkich !!!!!!!!!!
:jazda: :jazda: :jazda:
- leo...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
myślę że nie jeden zna - ale raczej na forum nie napisze jak uśpić immo - i nie jest to raczej dziwneJacubek pisze:nARAZIE Z KLUCZYKA WYCIąGNOłEM KOSTKE I PRZYKLEIłEM KOłO ZAMKA W WEWNąTRZ I TAKIM SPOSOBEM NARAZIE GO OMIJAM
mYSLAłEM ZE KJTOś ZNA LEPSSZY SPOSóB
chcesz uśpić immo - udaj się do jakiegoś diagnosty konkretnego - będzie wiedział jak to zrobić ...
-
- Gadatliwa bestia
Moj szfagier ma własnie problem z immo czasami nie może odpalić auta i mieszka w bielsku. Co prawda ma paska b4, ale to przecież jedna chwała. jeżdził do jakiś pseudo mechaniorów od elektryki, ale większośc nie chciała się podjąc odłączenia a jeden krzyknął za 350 zł lub wymianę na nowy za 650, troche sporo jak na moj gusyJak udasz sie do normalnego i dobrego elektryka , który się na tym zna usunie Ci to za jakieś 50 zł i nie będziesz miał problemu z immem. Gdybyś mieszkał na Śląsku poleciłbym Cie mojemu dobremu znajomemu, tez mi to Sciągał.
Mariusz D możesz podeslać jakieś namiary na swojego mechanika oczywiście na priva, podesłałbym do niego szwagra w końcu to sprawdzony mechanik i nic nie popsuje w aucie...
Wcześniej codziennie niezawodne MK3 1.8 AAM teraz Mk4 TDI AZS z plecakiem, na codzień zaś Octavia kombi 1.8 TSI, czas pokaże co się lepiej sprawuje...:)