Pomocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pomocy
Witam!
Wiem,ze temat byl walkowany wiele razy o drganiach calego auta na biegu jalowym i wiekszosz pisze z was ze to dwumasowka a co powiedzie na to ze jak wlaczam klime to drgania jak reka odjal.Gdy wylacze klime drgania powracaja a mechanicy rece rozkladaja.Czy mial moze ktos taki przypadek.Pozdrawiam
Wiem,ze temat byl walkowany wiele razy o drganiach calego auta na biegu jalowym i wiekszosz pisze z was ze to dwumasowka a co powiedzie na to ze jak wlaczam klime to drgania jak reka odjal.Gdy wylacze klime drgania powracaja a mechanicy rece rozkladaja.Czy mial moze ktos taki przypadek.Pozdrawiam
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Pomocy
jaka klima - climatic czy climatronic?suchy1984 pisze:Witam!
hmm a pompki były sprawdzane może?? Może któraś niedomaga i przy niższym zapotrzebowaniu na paliwo już nie pracuje jak należy. Włączenie klimy powoduje zmianę dawki paliwa wtryskiwanego do cylindrów na biegu jałowym, komputer powinien ją zwiększać... i wtedy np. taka uszkodzona pompka może pracować "lepiej"..
chociaż to są tylko takie moje domysły...
chociaż to są tylko takie moje domysły...
- Marioprestiz
- Mały gagatek
Re: Pomocy
hej!
na kompie zadnuch bledow,
- climatic,
-sprzegielko w alternatorze bylo wymienione na nowe,
- moze faktycznie pompka paliwa umiera!?
-obroty chyba w normie 880 a jesli dodam gazu na rowne 900 drgan juz nie ma a moze by tak zwiekszyc obroty tylko jak??
na kompie zadnuch bledow,
- climatic,
-sprzegielko w alternatorze bylo wymienione na nowe,
- moze faktycznie pompka paliwa umiera!?
-obroty chyba w normie 880 a jesli dodam gazu na rowne 900 drgan juz nie ma a moze by tak zwiekszyc obroty tylko jak??
Ostatnio zmieniony wt maja 19, 2009 13:12 przez suchy1984, łącznie zmieniany 2 razy.