mało mocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- sosna232
- Mały gagatek
- Kontakt:
mało mocy
Witam
ostanio moja golfina slabo ciagnie nie jak kiedys wiec na poczatek pomyslalem filtr paliwa, nic nie dalo potem filtr powietrza to samo... no to przedmuchalem n75, nic wyczyscilem nitrem przepływke dalej pomalu wstaje z dolu i niewiem koncza mi sie pomysly co moze byc panowie ? log grupa 08
ostanio moja golfina slabo ciagnie nie jak kiedys wiec na poczatek pomyslalem filtr paliwa, nic nie dalo potem filtr powietrza to samo... no to przedmuchalem n75, nic wyczyscilem nitrem przepływke dalej pomalu wstaje z dolu i niewiem koncza mi sie pomysly co moze byc panowie ? log grupa 08
“Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach”
“Żaden mężczyzna nie przyzna się, że jest kiepskim kochankiem lub kierowcą”
“Żaden mężczyzna nie przyzna się, że jest kiepskim kochankiem lub kierowcą”
-
- Nowicjusz
- Ceglarz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
PinkFloyd, Piszesz, że może być kat. To spytam się Ciebie o moje domowe auto, chodzi o T4 2.5TDI ACV 102KM, przepływka podcina dopiero od 3800-3900, kat wybity, a turbo wstaje dopiero przy 2500obr. Na dole do tych 2500obr paliwa jest stanowczo za mało, wtryski sprawdzone, są OK.
Mówi rdza do rdzy: POLONEZA czas zacząć... [img]http://foolstown.com/sm/ura1.gif[/img]
Ja miałem ten sam problem jak vacum nie dawała odp. podcisnienia zaniżała tylko o 0,3 a turbinka przez to wstawała późno, po sklejeniu wyjścia podcisnienia na krućcu powróciło do normyCeglarz pisze:PinkFloyd, Piszesz, że może być kat. To spytam się Ciebie o moje domowe auto, chodzi o T4 2.5TDI ACV 102KM, przepływka podcina dopiero od 3800-3900, kat wybity, a turbo wstaje dopiero przy 2500obr. Na dole do tych 2500obr paliwa jest stanowczo za mało, wtryski sprawdzone, są OK.