Montaż MFA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Montaż MFA
Witam. Sprawa wygląda tak że od niedawna jestem posiadaczem golfa mk3 1.9 TD w wersji US. Autko posiada tempomat jednak nie posiada MFA i czy możliwe jest założenie MFA do tego golfika wg. instrukcji kolegi Lukasz_mk2? Oznaczenie silnika ATH
- bradley
- Forum Master
Chyba skrzyni biegow.......Aro pisze:Oznaczenie silnika ATH
Nie wiem jaka to instrukjcja ale do TD to w MFA nie bedzie dzialac wskazanie sredniego zuzycia paliwa. Temp oleju praz temp zewnetrza, czas jazdy, dystans, bedzie..Aro pisze:czy możliwe jest założenie MFA do tego golfika wg. instrukcji kolegi Lukasz_mk2
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
- bradley
- Forum Master
Nie slyszalem o takim.Aro pisze:silnik to DM

Temp oleju i zewnetrzna na pewno bo to sa czujniki zewnetrzne, ktore trzeba dokupic. Co do czasu przejazdu i predkosci sredniej i dystansu to powinno to dzialac bo wydaje mi sie, ze licznik bierze te informacje na podstawie impulsatora, korzysta z tego samego z czego korzysta predkosciomierz i licznik przebiegu.
Moze zrob zdjecie silnika bo to raczej nieczesty widok tempomatu w samochodzie gdzie pedal gazu nie jest elektroniczny..Aro pisze:1.9 TD w wersji US. Autko posiada tempomat
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)