dzis chciale sprawdzic kat wtrysku vagiem i tak
grupa 0 przy zablokowanych nastawach i drugie okienko pokazuje 6-9????
cos dziwny ten kat wtrysku, gdy kliklem timing w obrazie graficznym kat wtrysku nawet ni ejest pokazany miedzy liniami
za to na dole jest komunikat
TIMING is too advenced to be plotted! ??
co mam przez to rozumiec??
ustawienie kata wtrysku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
no tak ale auto odpala normalnie i na ciepłym i na zimnym a jak pokazuje 6-9 w okienku 2 to znacznie odbiega od normy wiec cos powinno sie dziać.
miałem robiony program i mapy rozruchowe rok temu, ale jak kiedys sprawdzalem to mieścił sie w tolerancji a teraz nie wiem dlaczego tak jest. w engine nie ma błędów.
Dobra podesłał by ktos krótkąinstrukcje ktore śruby od pompy musze odkrecic zeby ja przesunąc w kierunku silnika
miałem robiony program i mapy rozruchowe rok temu, ale jak kiedys sprawdzalem to mieścił sie w tolerancji a teraz nie wiem dlaczego tak jest. w engine nie ma błędów.
Dobra podesłał by ktos krótkąinstrukcje ktore śruby od pompy musze odkrecic zeby ja przesunąc w kierunku silnika
Ostatnio zmieniony wt mar 31, 2009 19:31 przez jaruhna, łącznie zmieniany 1 raz.
- bradley
- Forum Master
Cos tu nie takjaruhna pisze:TIMING is too advenced to be plotted!
Bo powinno byc Timing is too retarded to be plotted a nie advancedjaruhna pisze:pokazuje 6-9

Tak czy siak musisz sobie to ustawic. Porada jest w FAQ
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]