Jaki olej, z jakiego zrodla?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Po prostu szlag mnie trafia jak czytam takie opinie o oleju z Allegro, ludzie czy któryś z Was kupił choć raz taki olej?, Ja nie namawiam do zakupu właśnie tam, ale jeżdze do Berlina ponad 7 lat i TYLKO tam kupuje eksploatację- powód?- mam pewność, że to właśnie kupuję oryginał i 5 litrów a nie 4, a jaki to ma związek z Allegro?, sprzedawcy zaopatrują się w tego "Castrola" tam gdzie i ja a cena? wierzcie lub nie ale ori Castrol magnatec 10w40 do diesla rozlewany w Hamburgu z datą konfekcji najwyżej miesiąc to 75zł w przeliczeniu za 5 litrów .
Macie więc naprawdę okazje kupna dobrej jakości towaru po najlepszej cenie ale "polska ufność" nie pozwala wierzyć w TAAKIE CUDA.
jak im się to opłaca? spójrzcie skąd ludki sprzedają? szczecin i berlin, więc wszystko jasne
Macie więc naprawdę okazje kupna dobrej jakości towaru po najlepszej cenie ale "polska ufność" nie pozwala wierzyć w TAAKIE CUDA.
jak im się to opłaca? spójrzcie skąd ludki sprzedają? szczecin i berlin, więc wszystko jasne
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
valvoline 10w40 zakupiny w IC, następna wymiana bedzie motul 6100+
lałem wczesniej castrola z allegro [sprawdzony srzedawca] i nigdy nie trafiłem na lipe" olej był dobrej jkości silnik ładnie pracował, obecnie w rodzinie jeżdzą 3 auta na castrolu z allegro: R5, AFN, 1Ymeraweczka pisze:Macie więc naprawdę okazje kupna dobrej jakości towaru po najlepszej cenie ale "polska ufność" nie pozwala wierzyć w TAAKIE CUDA.
topbrakes.pl
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
-
- Nowicjusz
witam, ja tez jezdze na castrolu magnatec 10w/40,nie ukrywam ze nalalem go pierwszy raz, poprzedni wlasciciel jezdzil na mineralu z castrola, wiec mialem obawy ojjj duze czy to dobry ruch, dzieki lektorze forum, skusilem sie. moj aaz 260000 daje rade i naprawde roznica jest moze nie kolosalna ale jest napewno, w szczegolnosci zauwazalna przy pracy zimnego silnika..przejechalem juz 4tys km i zadnego wycieku i stam na bagnecie jest jak byl po nalaniu kamien z serca...bo mechanicy klupali sie w czulko jak im to mowielm,pojezdzimy zobaczymy.ale nastepna wymiana juz nie bedzie castrol bo troche za duzo sie naczytalem tu o tym rozlewaniu tego oleju,wiec pytanie, jakbym zmienil na valvolaina 10w/40 lub motula nie bedzie gorzej a raczej moze byc lepiej rozumie tak??pozdro
AAZ+boost pin+dawka+mbc 1.2bara+gov mod=:):):):):):):):)
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zmień mechanikówmarten1981 pisze:bo mechanicy klupali sie w czulko jak im to mowielm
dokładniemarten1981 pisze:jakbym zmienil na valvolaina 10w/40 lub motula nie bedzie gorzej a raczej moze byc lepiej rozumie tak??
topbrakes.pl
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Zmieniaj śmiało na valvoline max life 10w40 dobry olej ,mój AAZ ma na liczniku 265tys zmieniłem na valvoline jakieś 18 tys km temu z nieznanego oleju (podejrzewam że z mineralnego bo jak spuszczałem to straszne szczyny leciały).Nic złego się nie działo i niedzieje auto odpalało w największe mrozy ,zero dziwnych odgłosów po odpaleniu typu klekoczące szklanki itp...polecam bo olej podobno rozlewany tylko w Holandii i nie jest w zasadzie wogóle reklamowany jak np.Castrol a jak wiadomo znana i reklamowana marka dobrze sie sprzedaje co kusi wszelkiej masci rozlewaczo -podrabiaczy ...Ja valvoline kupuje na alledrogo po 120zł 5 litrów bo w mojej miescinie nie mają ,ale opakowanie nie wzbudza moich podejrzeń co do orginalnosci ...
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Polecałem kilka postów wcześniej valvoline ....tu jest jakiś wyglądający na obiektywny test http://leo.vwgolf.pl/test_oleju.pdf ,ogólnie to ciężko znależć w google jakiś niezależny test ,bo wiadomo jak to jest z testami ...
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018