Witam. Chcę kupić ten przepływomierz - http://allegro.pl/item578030011_rzeplyw ... di_95.html
Sprzedawca mówi, że produkt jest oryginalny i ma gwarancje na 12 miesięcy. Nie powinna być czasem na 24 miesiące?
Przepływomierz Bosch
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
sprzedawca ustala ile daje gwaranji zeby sie nie meczyc w razie gdy za 2 lata ktos mu prtzyjdzie z takim przeplywomierzem, ustawowo masz dwa lata ale wtedy pozostaje ci tylko isc do sadu
osobiscie proponowalbym ci isc do sklepu niz internetowych sprzedawcow:) zaplacisz jakies 40 zl wiecej a masz puntk gdzie zawsze sie mozesz zwrocic a wiaodmo jak jest na allegro dzis sprzedaje przyplywki a za 3 miesiace bedzie sprzedawac owoce morza.....
osobiscie proponowalbym ci isc do sklepu niz internetowych sprzedawcow:) zaplacisz jakies 40 zl wiecej a masz puntk gdzie zawsze sie mozesz zwrocic a wiaodmo jak jest na allegro dzis sprzedaje przyplywki a za 3 miesiace bedzie sprzedawac owoce morza.....
Ostatnio zmieniony sob mar 14, 2009 15:14 przez tomekzabrze, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedługo wymienie tą przepływke bo odczuwam czasami brak mocy, komp wykazał właśnie, że to przepływomierz. Tylko mam jeszcze problem z lekkim szarpaniem przy mocnym przyspieszaniu, najbardziej jest to wyczuwalne na 5, 6 biegu czy to też związane z przepływomierzem? Dodam, że kilka dni temu wymieniałem 2 wtryski, była czyszczona turbina, nowy rozrząd itd.