Przeciek... woda z chłodnicy...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Przeciek... woda z chłodnicy...
Witam mam taki mały problem (mały opis zdarzenia) wracałem do domu i pęk mi pasek od alternatora cały płyn z chłodnicy wyparował część wpadła do kabiny było tak gęsto że kumpla obok na siedzeniu nie widziałem... ale o co chodzi wyminiłem pasek spoko... wlałem płyny przejchałem kawałek i znow musiałem dolać i tak kilka razy. Sprawdzałem pod maska czy jakis wężyk nie zsunał się ale nic nie widzialem... nie jestem znawcą i tak za bardzo nie widziałem gdzie tego szukać. Może ktoś podpowie gdzie szukać usterki ? W międzyczasie czekam na mechanika...
Z góry dziekuję
PS. Tak mi się przypomniało jak jechałem z kolegą (ten kawałek po wlaniu nowego płynu) mowił że coś mu (chyba) kapało na buty od strony pasażera...
Z góry dziekuję
PS. Tak mi się przypomniało jak jechałem z kolegą (ten kawałek po wlaniu nowego płynu) mowił że coś mu (chyba) kapało na buty od strony pasażera...
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
TylkoNieZawory, nowa nagrzewnica na allegro to koszt 40zł z wysyłką, tymczasowo możesz połączyć ze sobą jakąś rurką dwa węże idące do nagrzewnicy, ale nie będzie ogrzewania
Roboty przy wymianie trochę jest, szczególnie jak ktoś nie wprawiony i dlatego mechanicy też chyba sporo za to biorą.
Jak będzie za drogo to zakasuj rękawy i do roboty: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=129364
[ Dodano: Sro Lut 25, 2009 1:43 pm ]
Link, który podałem dotyczy mk2, ale w mk3 chyba będzie trochę trudniej z tego co się zorientowałem.

Roboty przy wymianie trochę jest, szczególnie jak ktoś nie wprawiony i dlatego mechanicy też chyba sporo za to biorą.
Jak będzie za drogo to zakasuj rękawy i do roboty: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=129364
[ Dodano: Sro Lut 25, 2009 1:43 pm ]
Link, który podałem dotyczy mk2, ale w mk3 chyba będzie trochę trudniej z tego co się zorientowałem.
Ostatnio zmieniony śr lut 25, 2009 14:35 przez piori, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia