przepływka golf tdi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przepływka golf tdi
Witam mam zapytanko napewno ten temat był juz drążony nieraz ale szczerze nic nieznalazłem i prosił bym o pomoć, otóż zmieniałem dziś filtr stożkowy ( tak z niemiec przyjechał )na orginał obudowe wszystko ok a to przeczyszcze przepływke , robiłem nieraz a wiec spoko oglądam te 3 niewiem jak to nazwać pisze ze druciki;) tylko środkowy coś mi nie pasował minimalnie niebył w osi , mówie zobacze delikatni śrubokrencikiem i jedna str jest ULECIANA!! ,założyłem ,mówie test , odpalił ok 1,2 bieg ok i 50 km/h max czyżby to była ta przyczyna przerwanego drucika , czy można jezdzić z tą usterką do zakupu nowej, jaką kupić używke czy nową a i za co odpowiadają 1,2,3 drucik z góry dzieki
Waśnie odłączyłem wtyczke miałem kurs jest mocniejsze ale....jak długo można tak jezdzić i cvzy można
Waśnie odłączyłem wtyczke miałem kurs jest mocniejsze ale....jak długo można tak jezdzić i cvzy można
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2009 17:18 przez broda1920, łącznie zmieniany 2 razy.
A ja mam pomysł.... odepnij wtyczkę i jeździj tak, będzie najtaniej
Nie rób sobie żartów, zaoszczędzisz trochę a zaraz będziesz znowu wymieniał. W trójce na pierwszy montaż szedł pierburg więc kup raz a porządnie... Mój ojczulek raz zaoszczędził... kupił przepływkę GAP za 260 a za dwa miechy już bosha za 400... Tanio było
Pozdrawiam i rozsądnego wyboru życzę
Nie rób sobie żartów, zaoszczędzisz trochę a zaraz będziesz znowu wymieniał. W trójce na pierwszy montaż szedł pierburg więc kup raz a porządnie... Mój ojczulek raz zaoszczędził... kupił przepływkę GAP za 260 a za dwa miechy już bosha za 400... Tanio było
Pozdrawiam i rozsądnego wyboru życzę
Life is Ride, Ride is Life!
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn sty 19, 2009 00:16 przez czyzaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Life is Ride, Ride is Life!
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt: