kontrolka która mi nie daje spać!! pomocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kontrolka która mi nie daje spać!! pomocy
Witam wszytskich uzytkownikow ma problem z kontrolka ktora mi sie wyswietla nad predkomierzem. i nie wiem co to jest i jak to naprawic... prosze o pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: kontrolka która mi nie daje spać!! pomocy
Nie mam leprzego skanu- wiec która to bo po tym rysunku Picassa trudno sie domyslećcrimia pisze:Witam wszytskich uzytkownikow ma problem z kontrolka ktora mi sie wyswietla nad predkomierzem. i nie wiem co to jest i jak to naprawic... prosze o pomoc

Re: kontrolka która mi nie daje spać!! pomocy
PinkFloyd pisze:Nie mam leprzego skanu- wiec która to bo po tym rysunku Picassa trudno sie domyslećcrimia pisze:Witam wszytskich uzytkownikow ma problem z kontrolka ktora mi sie wyswietla nad predkomierzem. i nie wiem co to jest i jak to naprawic... prosze o pomoc![]()
[url=http://images42.fotosik.pl/36/1c8d75d38fd1821emed.jpg]Obrazek[/URL]
[ Dodano: 01 Gru 2008 22:36 ]
no to 3 ale co to znaczy??
[ Dodano: 01 Gru 2008 22:36 ]
research1 pisze:Obrazek
tak ale ja mam skrzynie manualna a nie automatyczna.
Bo nie zawsze mi sie to włacza ale jak sie wlaczy to sie nie pokoje. prosze o pomoc i przyczyne, czy to powazne czy nie? xz gory dzieki
no raczej jeśli opisy dotyczą tylko skryni automatycznej to napewno jest to automatsosna232 pisze:a skrzynie maz automat?
ja osobiście bym podjechał do jakiegoś elektryka mądrzejszego który zna się na swoim fachu, bo pewnie robi się grzieś zwarcie i dlatego tak jest lub masy nie łapie i czujnik się załącza