witam
wiem że na forum jest już podobny temat - z niego pobrałem informacje ale:
wczoraj zabawiłem się w modernizacje pompy - gov mod.
Pompe mam z trzema sprężynkami, wywaliłem dwie, a najdłuższa pozostawiłem i dodałem 3mm dystans ale pojawił się problem:
jak dodam gazu do wyższych obrotów i puszcze gaz silnik jeszcze przez pare sekund chodzi na wysokich obrotach a po chwili powoli zaczynają spadać obroty do takich jak powine być
czy ktoś wie gdzie popełniłem błąd i czemu tak się dzieje ?
może powinienem pozostawić tą 3 sprężynkę ?
a moze tak ma być ?
jeśli ktoś robił gov moda z trzema sprężynkami to prosiłbym orade
gov mod - coś nie tak z obrotami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
gov mod - coś nie tak z obrotami
Ostatnio zmieniony pt lip 04, 2008 15:07 przez peccet, łącznie zmieniany 1 raz.
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam
gov moda nie robilem ale mialem podobny problem jak zwiekszylem dawke paliwa, obroty bardzo wolno schodzily. Należy zmnieszyć wydatek szczątkowy, spróbuj pokręcić śrubą od wydatku o 2 obroty[wykręcając] zobaczysz co będzie, na tej śrubie opiera się dzwignia gazu na puszczonym pedale gazu..
gov moda nie robilem ale mialem podobny problem jak zwiekszylem dawke paliwa, obroty bardzo wolno schodzily. Należy zmnieszyć wydatek szczątkowy, spróbuj pokręcić śrubą od wydatku o 2 obroty[wykręcając] zobaczysz co będzie, na tej śrubie opiera się dzwignia gazu na puszczonym pedale gazu..
topbrakes.pl
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie