wiem nawet w nowszych autach to sie zdarza i w moim tez ale jemu to juz na prawde sporo to nie ma szans zwykłym dieselkiem tyle poleciećtwardy pisze:podejżewam że nie tylko bettek, ale i w innych tez sie nie zgadza w 100procentach . np u mnie jak jechałem z właczona navi to różnica była około 7km/h na -.
Prędkość max!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pewnie ze nie ma.Z 54 KM to nawet w dieslu nie ma co liczyc na duze osiagi.Kolega jechal Trojka z 92 bez turbo 180,ale ten silnik jest 10 lub 14KM mocniejszy od JP-ka(w zaleznosci od wersji).No i wiekszy.Ja swoim jechalem prawie 180(w trzech doroslych chlopa, pol baku i okolo 40kg w bagazniku).Legalnie po autobahnie...To_mas pisze:wiem nawet w nowszych autach to sie zdarza i w moim tez ale jemu to juz na prawde sporo to nie ma szans zwykłym dieselkiem tyle poleciećtwardy pisze:podejżewam że nie tylko bettek, ale i w innych tez sie nie zgadza w 100procentach . np u mnie jak jechałem z właczona navi to różnica była około 7km/h na -.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkioSjUFKyMHzqmuU0GfCiXEIgR5re3-DV5-g48EwFKSNS3s23AQ