Jaki przebieg ma twoj DIESEL
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
a ja tak tyko jako ciekawostka powiem, że ost jak byłem w niemczech w firmie, z ktora wspolpracuje ojciec maja passata z grudnia 2006 i ostatnio obchodzili jego urodziny, bo walneło mu 800 tys km... w srodku jak nowy, a z tylu na siedzeniach nawet chyba nigdy nikt nie jechal.. ponoc czasami tylko jakas waliza...
"Aerodynamika jest dla ludzi, którzy nie potrafia budować silników" Enzo Ferrari :D
- Marioprestiz
- Mały gagatek
co Wy piszecie takie przebiegi ;]
zeby w niemcach oplacalo sie jezdzic klekotem trza robic jakies 30 czy nawet 60 tys rocznie. tam kupuja je ludzie ktorzy duzo jezdza.
moj golfik w 2000 roku mial na liczniku 220 tys km, a juz licznik nie chodzil, poprzedni wlasciciel mowil ze spokojnie zrobil drugie tyle. czyli mial z pol banki bez remontu, a palil i chodzil bardzo ladnie.
zeby w niemcach oplacalo sie jezdzic klekotem trza robic jakies 30 czy nawet 60 tys rocznie. tam kupuja je ludzie ktorzy duzo jezdza.
moj golfik w 2000 roku mial na liczniku 220 tys km, a juz licznik nie chodzil, poprzedni wlasciciel mowil ze spokojnie zrobil drugie tyle. czyli mial z pol banki bez remontu, a palil i chodzil bardzo ladnie.
Ktos kiedys powiedzial "zabilem swoja matke", a potem kupil golfa 1.6 D :)
- Łukasz_Mk2
- Mały gagatek
- Kontakt:
kolega psrowadzil okazyjnie z niemiec audi A4 1.9 TDI w automacie 110 kM, ma najechane preszło 700 tyś a chodiz jak lalunia... tyle ze drzwi lataja jak kur*ie nogi.... na taxie jezdzila...
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 15:46 przez WRiTTeR, łącznie zmieniany 1 raz.
- maryjan
- Gadatliwa bestia
To wychodzi średnia dobowa 133km/h???????????? Chłopie gdzie on jeździł? W koło ziemi???mj23fan pisze:EasyRider napisał/a:
1600 km na dobę? Troche sporo.....
Przeliczyłes, -wiec pewnie tak jest, trudno uwierzyc, ale widziałem na własne oczy, wiec nie potrzebuje sie spierac, -swoje wiem..
Sorki ale w to to ja nie uwierzę, że autko cały rok na okrągło, miesiąc w miesiąc, dzień w dzień, i godzinę w godzinę jechało ponad 130km/h
A gdzie są dni wolne weekendy, urlopy? No i ta średnia, nawet jak na niemcy jest poprostu nie realna!
Dziki