Jaki przebieg ma twoj DIESEL
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moja coupeta rocznik 91 ma 240 000 km, a także świerzą głowicę, sprzęgło, klocki/szczęki i bębny/tarcze hamulcowe, wszystkie paski z napinaczami, zmienione wszystkie płyny, jakby bylo mało w okresie niecalego roku od zakupu mój golfik połasił sie na trybiki i zeżarł 2 skrzynie: orginalną 4S i kupioną używke 4T ktora posypała sie w trasie przy wyprzedzaniu ale i tak go lubie
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2008 13:54 przez t0mal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marioprestiz
- Mały gagatek
jak to mozna zrobic?W3reWolf pisze:Mój ma ok. 240kkm. (podobno)
PS.Tak mozna, ale dopiero w Golfie mk4, gdzie stan kilometrów jest zapisywany w kompie, a nie jak w przypadku Golfa mk3 (którego masz) w liczniku.kefas pisze:Mój TDI 200 tys, przynajmniej tyle na liczniku. Słyszalem że można sprawdzić ile jest faktycznie przejechanych. Wiecie może jak to sprawdzić?
Ja mam Vw T4 1.9d 94r i licznik pokazuje że ma 370tys ale przy około340 tys pękł tłok i obróciło panewki. Jak go zprowadziłem do mechanika to powiedział że licznik chyba drugi raz sie kreci, tym bardziej ze zanim go nabyłem to był blaszakiem i latał w firmach. Mechanik szacował przebieg na jakies 600tys.
Druga furka to MKIII 1.9td 97r i przebieg to około 240tys.
Druga furka to MKIII 1.9td 97r i przebieg to około 240tys.
idzie pod 300.000
witam!moj goferek ma juz 272 tys.km,kupujac go pol roku temu dalem sie zrobic w balona,kupilem od mechanika,powiedzial ze silnik jest nowy(uzywany,gora 150tys. km)jak sie okazalo silnik jest ten sam!tyle ze po remoncie,teraz pruboje go doprowadzic do perfekcyjnego stanu,ale jak na te konie to i tak dziala ok:)
P.S chce wymienic popychacze wiec jak ktos moglby cos napisac o tym w 1.9D to super bede wdzieczny,szczegolnie o ustawieniu rozrzadu po tym wszystkim
Pozdrawiam
P.S chce wymienic popychacze wiec jak ktos moglby cos napisac o tym w 1.9D to super bede wdzieczny,szczegolnie o ustawieniu rozrzadu po tym wszystkim
Pozdrawiam